icon

Lekári, koľko ste sa počas štúdia medicíny venovali očkovaniu?

31. aug 2025

Lekári, koľko ste sa počas štúdia medicíny venovali téme očkovania?

Strana
z3
hopatko
31. aug 2025

Dr. Kotlar vtedy zrejme chybal.

gregik66
31. aug 2025

Maju imunologiu, infektologiu, mikrobiologiu, pediatriu. Vsade tam sa ockovaniu venuju.

anonym_f1fdbc
31. aug 2025

@anonym_autor od prvého roka to stále oplieskavajú o hlavu. Ale nie štýlom poďme si prejsť pre a proti ale musíte a každý kto to nerobí žije v stredoveku

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_de574b
31. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub dúfam že príbalový leták čítaš ku všetkým liekom 😀 paralen nurofen aspirin

autor
31. aug 2025
@anonym_f1fdbc

@anonym_autor od prvého roka to stále oplieskavajú o hlavu. Ale nie štýlom poďme si prejsť pre a proti ale musíte a každý kto to nerobí žije v stredoveku

@anonym_f1fdbc Čiže len očkovací kalendár a všeobecné informácie o chorobách?

anonym_f1fdbc
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_f1fdbc Čiže len očkovací kalendár a všeobecné informácie o chorobách?

@anonym_autor ja som bola len prvé dva roky ale na každom predmete len hústili do nás aké je to dôležité a ako sa to musí a ako to treba a pod.

katulienkax
31. aug 2025
@anonym_de574b

@mirokub dúfam že príbalový leták čítaš ku všetkým liekom 😀 paralen nurofen aspirin

@anonym_de574b až na to že lieky človek berie keď je chorý a tiež zvažuje vezmem nevezmem. Očkovanie sa pichá zdravému jedincovi s hrozbou že 1 zo 100000 vážne ochorie
Čiže laicky povedané keď Slovensko ma 5 miliónov ľudí a každý by sa zaočkoval tak 50 bude mať vážne následky, čo je ale pre farma biznis zanedbateľne množstvo

anonym_de574b
31. aug 2025
@katulienkax

@anonym_de574b až na to že lieky človek berie keď je chorý a tiež zvažuje vezmem nevezmem. Očkovanie sa pichá zdravému jedincovi s hrozbou že 1 zo 100000 vážne ochorie
Čiže laicky povedané keď Slovensko ma 5 miliónov ľudí a každý by sa zaočkoval tak 50 bude mať vážne následky, čo je ale pre farma biznis zanedbateľne množstvo

@katulienkax vieš vôbec na akom princípe fungujú vakcíny? Lieky človek berie keď je chorý a tam už potom neni riziko podľa príbalového letáku že ho to zabije?

simsalabim
31. aug 2025
@anonym_de574b

@anonym_de574b ja citam ku vsetkym. Ty nie?

anonym_de574b
31. aug 2025
@simsalabim

@anonym_de574b ja citam ku vsetkym. Ty nie?

@simsalabim samozrejme preto mám kritické myslenie a viem vyhodnotiť či je to pre mňa viac prospešné alebo riskantné 😊 ale sú tu takíto múdri ľudia čo sa idú oháňať prívalovým letákom vakcíny čo za zverstvá ti to môže spôsobiť ale pritom nurofeny žerú jak lentilky ale to už nevadí že v príbalovom letáku píše že môže poškodiť plodnosť žien, spôsobiť akútne zlyhanie obličiek alebo prederavenie tráviaceho traktu

ankare
31. aug 2025

@anonym_autor Keď mala pediatricka očkovať moje dieťa, ani raz nespomenula než. ucinky. Nedala mi ani pribalovy letak čítať.

ibatanecnica
31. aug 2025
@katulienkax

@katulienkax pre farma bizniz ano ale nikto by nechcel by na mieste tych ludi.

hopatko
31. aug 2025
@ankare

@anonym_autor Keď mala pediatricka očkovať moje dieťa, ani raz nespomenula než. ucinky. Nedala mi ani pribalovy letak čítať.

@ankare a kde ti mala dat ten pribalovy lekar? Zaramovany, alebo ako? Sa nezaujimas akou vakcinou bude tvoje dieta ockovane? Nevies o tom, ze vsetky lieky, vakciny, maju pribalovy letak online? Google gde?

anonym_e6a4f7
31. aug 2025

tema j....h ...že?

aalt
31. aug 2025

Preto treba brat homeopatika, tam nie neziaduce ucinky ziadne! Svinské farmafirmy, co vyrabaju vakciny na vykrytie kapacity na hranici ziskovosti. Nech si vezmu priklad z homeofiriem, tam su len zisky ... ziadne zlozenie okrem cukru, ziadne testovanie, ziadne neziaduce ucinky ... len cisty zisk.

anonym_5e1bef
31. aug 2025

Lepší biznis je liečba ako očkovanie, keď zaočkovaný človek neochorie, alebo to prežije len s domácou liečbou tak na ňom nezarobia.
To máš ako ochranné pracovné pomôcky, sú lacnejšie ako následné riešenie problémov, takže pre biznis by bolo ideálnejšie ich nepoužívať.

autor
31. aug 2025
@gregik66

Maju imunologiu, infektologiu, mikrobiologiu, pediatriu. Vsade tam sa ockovaniu venuju.

@gregik66 To ti kto povedal, že sa tam venujú očkovaniu?

anonym_983d29
31. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub to ty si ten mudry, co sa tu pytal zien, len aby sa nemusel zaockovat na tetanovku?

reela
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ved uz len rozmyslaj, o com su tie predmety, a ze ockovanie suvisi s kazdym z nich...

gregik66
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pohybujem sa na jednej lekarskej fakulte. Viem ze sa tam venuju ockovaniu. Skus si pozriet skuskove okruhy volne dostupne na strankach fakult.

anonym_1c348c
31. aug 2025
@anonym_de574b

@anonym_de574b neviem čo je na tom smiešne. Ja čítam aj zloženie a pomoc.látky pri vitamín.a doplnkoch.

kp7333
31. aug 2025

To sme dopadli, ked absolventky skoly zivota riesia na MK, ci sa na medicine ucia o vakcinach. Mile antivaxerky, vy sa kludne riadte svojimi pocitmi a namiesto vakcin a liekov pite trebars aj milionkrat zriedenu kvapku mocu, ale nespochybnujte prosim verejne medicinsku vedu, lekarov a farmaceutov. Na to tu mame uz aj tak dost "odbornikov" s podporou premiera.

anonym_de574b
31. aug 2025
@anonym_1c348c

@anonym_de574b neviem čo je na tom smiešne. Ja čítam aj zloženie a pomoc.látky pri vitamín.a doplnkoch.

@anonym_1c348c prečítaj si môj komentár nižšie 😊 nesmejem sa čítaniu príbalového letáku

anonym_d056d2
31. aug 2025
@kp7333

To sme dopadli, ked absolventky skoly zivota riesia na MK, ci sa na medicine ucia o vakcinach. Mile antivaxerky, vy sa kludne riadte svojimi pocitmi a namiesto vakcin a liekov pite trebars aj milionkrat zriedenu kvapku mocu, ale nespochybnujte prosim verejne medicinsku vedu, lekarov a farmaceutov. Na to tu mame uz aj tak dost "odbornikov" s podporou premiera.

@kp7333 tak prečo potom títo odborníci nepovedia aj B keď povedia A? Prečo nepovedia môžete mať take a onake vedľajšie účinky? Prečo človeka odbiju ze to nie je z očkovania keď vie ze je? Prečo to neriešia keď už nejaký problém príde? Dajte tomu čas to prejde berte vitamíny atď. Fakt diky.

anonym_09825e
31. aug 2025
@anonym_f1fdbc

@anonym_autor ja som bola len prvé dva roky ale na každom predmete len hústili do nás aké je to dôležité a ako sa to musí a ako to treba a pod.

@anonym_f1fdbc prosim ta, na medicínu môžu ísť len ockovani študenti? Totiž to dcera nie je ockovana od narodenia-nema zoadne očkovanie a veľmi túži ísť na medicínu..ma 17 rokov a študuje na gympli

gregik66
31. aug 2025
@anonym_09825e

@anonym_f1fdbc prosim ta, na medicínu môžu ísť len ockovani študenti? Totiž to dcera nie je ockovana od narodenia-nema zoadne očkovanie a veľmi túži ísť na medicínu..ma 17 rokov a študuje na gympli

@anonym_09825e potrebuje mat ockovanie proti hepatitide b a tbc

anonym_9818c2
31. aug 2025
@aalt

Preto treba brat homeopatika, tam nie neziaduce ucinky ziadne! Svinské farmafirmy, co vyrabaju vakciny na vykrytie kapacity na hranici ziskovosti. Nech si vezmu priklad z homeofiriem, tam su len zisky ... ziadne zlozenie okrem cukru, ziadne testovanie, ziadne neziaduce ucinky ... len cisty zisk.

@anonym_09825e musí byť ockovana
@aalt homeopatiká sú cukríky je to placebo.Este, keď som mala malé dieťa som uverila jednému prípravku primár ma vysmial a potom som si hľadala články mali by to zakazat, ale pre labilných ľudí to je dobre placebo

autor
31. aug 2025

@reela Ale na to som sa nepýtala.

kiki68
31. aug 2025
@anonym_9818c2

@anonym_09825e musí byť ockovana
@aalt homeopatiká sú cukríky je to placebo.Este, keď som mala malé dieťa som uverila jednému prípravku primár ma vysmial a potom som si hľadala články mali by to zakazat, ale pre labilných ľudí to je dobre placebo

@anonym_9818c2 nech to nezakazuju, placebo efekt vie byt silny

Strana
z3