Lekárska Fakukta UK prijímačky 2025
Ahojtee, písali ste už toho roku prijímačky na LF UK? Aké to bolo?
Ak sa bavime o lf uk v ba tak tie boli v sobotu. Existuju k tomu otazky ale niektore priklady vraj boli troska ine ako v testovniciach.
Dcéra pisala aj na vseo aj na zubne. Uz su aj vysledky, ale nie hranica prijatia.
Dcéra pisala aj na vseo aj na zubne. Uz su aj vysledky, ale nie hranica prijatia.
@vavjaj hranica bude podľa toho, koľko ludi prijímajú. Aj majú prijať 350, tak to bude okolo toho miesta, kolko majú bodov. Minulý rok posúvali hranicu tuším 2x smerom dole a brali aj na odvolanie.
aj my už netrpezlivo čakáme...
aj my už netrpezlivo čakáme...
@felycity prosim Vás koľko trva príprava na medicinu? Od kedy by sa mal začať človek učiť tie otázky z testovnice?
Pokial viem scio boli vseobecne + prijimacky ( test z bio a z chem) to sa zaratava + bonifikacia napr ak ma niekto angl bilingval( moja ma nemecky a to fakulta neuznava 😏). Priprava, to je tazko, lebo subezne aj do skoly sa musela a musi ucit, dcera sa priebezne ucila, ale hovorila, ze treba aj rozumiet tomu najma tym vypoctom, co je na chemii.
Pokial viem scio boli vseobecne + prijimacky ( test z bio a z chem) to sa zaratava + bonifikacia napr ak ma niekto angl bilingval( moja ma nemecky a to fakulta neuznava 😏). Priprava, to je tazko, lebo subezne aj do skoly sa musela a musi ucit, dcera sa priebezne ucila, ale hovorila, ze treba aj rozumiet tomu najma tym vypoctom, co je na chemii.
@felycity a k tým bodom, čo dcéra po prijímačkách dostala...to je iba za ten test bio+chem?
@felycity a chystá sa ešte niekde ísť písať prijímačky?
Dcera ya zacala ucit v októbri, alw biolu uz vedela zo starých testovnic, tam sa len tu genetiku co doplniki. Miesto rastlin doucilA, ale makala neskutočne, hkavne posledne mesiace nonstop sa ucila denne 8 hodin.
To by sme vuacerivradi vedeli😂
tak jeden hovorí, že iba test a druhý aj scio všeobecné predpoklady...sú v tom dobré zmätky...🙂
Dcera ya zacala ucit v októbri, alw biolu uz vedela zo starých testovnic, tam sa len tu genetiku co doplniki. Miesto rastlin doucilA, ale makala neskutočne, hkavne posledne mesiace nonstop sa ucila denne 8 hodin.
@vavjaj ahoj, pamatas si ma 😉 dcerka ide na prijimacky na lf uk? Myslela som, ze ide do Brna, ci by radsej ostala na SK?

Prijimacky budú jedny q to v júni vždy to tak je. A nie sú najľahšie.