icon

Lekárska Fakukta UK prijímačky 2025

4. máj 2025

Ahojtee, písali ste už toho roku prijímačky na LF UK? Aké to bolo?

Strana
z3
ronie338
4. máj 2025

Prijimacky budú jedny q to v júni vždy to tak je. A nie sú najľahšie.

felycity
4. máj 2025

Ak sa bavime o lf uk v ba tak tie boli v sobotu. Existuju k tomu otazky ale niektore priklady vraj boli troska ine ako v testovniciach.

macka_j
6. máj 2025
@ronie338

Prijimacky budú jedny q to v júni vždy to tak je. A nie sú najľahšie.

@ronie338 prijímačky v tomto roku pre UK Bratislava už boli - 3.5. pre všeobecné lekárstvo a 4.5. pre zubarinu

vavjaj
8. máj 2025

Dcéra pisala aj na vseo aj na zubne. Uz su aj vysledky, ale nie hranica prijatia.

lienka.7
8. máj 2025
@vavjaj

Dcéra pisala aj na vseo aj na zubne. Uz su aj vysledky, ale nie hranica prijatia.

@vavjaj hranica bude podľa toho, koľko ludi prijímajú. Aj majú prijať 350, tak to bude okolo toho miesta, kolko majú bodov. Minulý rok posúvali hranicu tuším 2x smerom dole a brali aj na odvolanie.

vavjaj
8. máj 2025
@lienka.7

@vavjaj hranica bude podľa toho, koľko ludi prijímajú. Aj majú prijať 350, tak to bude okolo toho miesta, kolko majú bodov. Minulý rok posúvali hranicu tuším 2x smerom dole a brali aj na odvolanie.

@lienka.7, ano, ale. My cakame na hranicu na zubne, je to napínavé 🙏

vadovce
Autor odpoveď zmazal
vadovce
Autor odpoveď zmazal
felycity
8. máj 2025

aj my už netrpezlivo čakáme...

vadovce
8. máj 2025
@felycity

@felycity ...to bodové ohodnotenie, čo sme po prijímačkách z SCIO dostali je iba za prírodovedný test, alebo je to už konečné skóre?

autor
8. máj 2025
@vavjaj

@lienka.7, ano, ale. My cakame na hranicu na zubne, je to napínavé 🙏

@vavjaj a prosim Vás neviete náhodou (odhadovo) kolko bude minimálna hranica prijatia na zubne a vseo? Nech sa viem trošku orientovať..

autor
8. máj 2025
@felycity

@felycity prosim Vás koľko trva príprava na medicinu? Od kedy by sa mal začať človek učiť tie otázky z testovnice?

felycity
8. máj 2025

Pokial viem scio boli vseobecne + prijimacky ( test z bio a z chem) to sa zaratava + bonifikacia napr ak ma niekto angl bilingval( moja ma nemecky a to fakulta neuznava 😏). Priprava, to je tazko, lebo subezne aj do skoly sa musela a musi ucit, dcera sa priebezne ucila, ale hovorila, ze treba aj rozumiet tomu najma tym vypoctom, co je na chemii.

vadovce
8. máj 2025
@felycity

Pokial viem scio boli vseobecne + prijimacky ( test z bio a z chem) to sa zaratava + bonifikacia napr ak ma niekto angl bilingval( moja ma nemecky a to fakulta neuznava 😏). Priprava, to je tazko, lebo subezne aj do skoly sa musela a musi ucit, dcera sa priebezne ucila, ale hovorila, ze treba aj rozumiet tomu najma tym vypoctom, co je na chemii.

@felycity a k tým bodom, čo dcéra po prijímačkách dostala...to je iba za ten test bio+chem?

felycity
8. máj 2025
@vadovce

@felycity a k tým bodom, čo dcéra po prijímačkách dostala...to je iba za ten test bio+chem?

@vadovce + scio

vadovce
Autor odpoveď zmazal
autor
8. máj 2025
@felycity

@felycity a chystá sa ešte niekde ísť písať prijímačky?

vavjaj
8. máj 2025
@vadovce

@felycity ...to bodové ohodnotenie, čo sme po prijímačkách z SCIO dostali je iba za prírodovedný test, alebo je to už konečné skóre?

@vadovce iba test, ako ste dopadli?

vavjaj
8. máj 2025

Dcera ya zacala ucit v októbri, alw biolu uz vedela zo starých testovnic, tam sa len tu genetiku co doplniki. Miesto rastlin doucilA, ale makala neskutočne, hkavne posledne mesiace nonstop sa ucila denne 8 hodin.

vavjaj
8. máj 2025

To by sme vuacerivradi vedeli😂

vadovce
8. máj 2025

tak jeden hovorí, že iba test a druhý aj scio všeobecné predpoklady...sú v tom dobré zmätky...🙂

vavjaj
8. máj 2025
@vadovce

tak jeden hovorí, že iba test a druhý aj scio všeobecné predpoklady...sú v tom dobré zmätky...🙂

@vadovce , urcite vieme len vysledok z testu z ch a bio zatial

vavjaj
8. máj 2025
@vadovce

felycity
8. máj 2025
@vavjaj

@vavjaj ma stranke lf uk je tab kde so viete pozriet body pidla percentílu

vavjaj
8. máj 2025
@felycity

@vavjaj ma stranke lf uk je tab kde so viete pozriet body pidla percentílu

@felycity , ano , vieme, len hranicu nevieme

lenka_da
9. máj 2025
@vavjaj

Dcera ya zacala ucit v októbri, alw biolu uz vedela zo starých testovnic, tam sa len tu genetiku co doplniki. Miesto rastlin doucilA, ale makala neskutočne, hkavne posledne mesiace nonstop sa ucila denne 8 hodin.

@vavjaj ahoj, pamatas si ma 😉 dcerka ide na prijimacky na lf uk? Myslela som, ze ide do Brna, ci by radsej ostala na SK?

vavjaj
9. máj 2025
@lenka_da

@vavjaj ahoj, pamatas si ma 😉 dcerka ide na prijimacky na lf uk? Myslela som, ze ide do Brna, ci by radsej ostala na SK?

@lenka_da skusa zubarinu v BA, uvidime, ci sa podari 🙂

lenka_da
9. máj 2025
@vavjaj

@lenka_da skusa zubarinu v BA, uvidime, ci sa podari 🙂

@vavjaj drzim palce 🤞🤞🤞 daj, prosim, vediet, kde sa rozhodne nastupit. Chodila aj na nejaky pripravny kurz?

vavjaj
9. máj 2025
@lenka_da

@vavjaj drzim palce 🤞🤞🤞 daj, prosim, vediet, kde sa rozhodne nastupit. Chodila aj na nejaky pripravny kurz?

@lenka_da ,dakujeme, len doma sa ucila cez aplikácie

lenka_da
9. máj 2025
@vavjaj

@lenka_da ,dakujeme, len doma sa ucila cez aplikácie

@vavjaj sikulka 😉

Strana
z3