Má opakované podanie prihlášky vplyv na prijatie?
Ahojte, roku 2024 som si podala prihlášku Ing. štúdium(BA), ale žiaľ som nedostala internát, byt mi finančne nevychádzal, a preto som odišla pracovať do zahraničia. Následne rok na to som si podala ďalšiu prihlášku na tú istú školu, ale rozhodla som sa pre inú, v inom meste. (KE) Momentálne zisťujem, že táto škola, na ktorej som, sa nedá porovnať s tou predchádzajucou, úroveň strašná, je problém nájsť brigádu v odbore a veľmi ľutujem moje rozhodnutie. Rozmýšľam, že budúci rok by som si opäť podala prihlášku a už dokončila štúdium tam. (BA) Myslíte, že sa eviduje počet prihlášok? Aby nemala škola pocit, že si z nich robím srandu a neprijímu ma. (To že budem študovať o 2 roky dlhšie a ešte si to aj zaplatím viem)
Škola to ma ťažko na háku koľkokrát sa na ňu prihlásiš. Si pre nich zárobok, takže smelo do toho. Sú študenti, ktorých 5x vyhodia zo školy a 5x sa na ňu vrátia, takze toto by som neriešila
nevieš zistiť najprv prestup s tým že by si si dala uznať aj skúšky z košíc? a zvlášť keď je to jedna a tá istá škola? (ale ktorá to je prepana?)
@biba_18 škola nie je úplne to isté, odbor je podobný, takže prestup by asi možný nebol, nechcem menovať konkrétne školu a robiť jej zlé meno, možno ostatní by so mnou nesúhlasili, ale proste cítim veľký rozdiel, čo sa úrovne týka
Škola to ma ťažko na háku koľkokrát sa na ňu prihlásiš. Si pre nich zárobok, takže smelo do toho. Sú študenti, ktorých 5x vyhodia zo školy a 5x sa na ňu vrátia, takze toto by som neriešila
@brrunetkaa ďakujem 😊
sú iba 2 vš ktoré majú pracoviská aj v ke aj v ba, takže je to v podstate jedno či im budeš robiť reklamu...😒
sú iba 2 vš ktoré majú pracoviská aj v ke aj v ba, takže je to v podstate jedno či im budeš robiť reklamu...😒
@biba_18 asi sme sa nepochopili, najprv som si dala prihlášku na školu v BA - nedali mi internát, ďalší rok som si dala opäť prihlášku do BA, ale nakoniec sa rozhodla pre inú školu v KE a teraz opäť rozmýšľam, že budúci rok by som išla do BA
@anonym_autor napísala si že tú istú školu ...
no, daj, ako písali baby hore, môžeš si dať koľko prihlášok koľko chceš ... nikto to nebude riešiť. ľudia majú rôzne osudy a dôvody, prečo museli skončiť školu ...
@anonym_autor napísala si že tú istú školu ...
no, daj, ako písali baby hore, môžeš si dať koľko prihlášok koľko chceš ... nikto to nebude riešiť. ľudia majú rôzne osudy a dôvody, prečo museli skončiť školu ...
@biba_18 zle som sa vyjadrila a ďakujem za názor 😊
@anonym_autor ale tú školu by si mohla napísať 🙂 aby sme aj my ostatné vedeli čomu sa vyhýbať ...
@anonym_autor ale tú školu by si mohla napísať 🙂 aby sme aj my ostatné vedeli čomu sa vyhýbať ...
@biba_18 TUKE, ekonomická fakulta -ani by som neriešila tak úroveň školy, keby je tu viac možností pracovať popri štúdiu, v porovnaní s BA málo príležitostí
@anonym_autor všeobecne je v ba viac pracovných príležitostí ... 😒
Prepáč, ale Idem, nejdem, idem, nejdem. 🙂
Prepáč, ale Idem, nejdem, idem, nejdem. 🙂
@abbey1 😂😂 na jednej strane je to vtipné, na druhej ma to veľmi mrzí, že som taká nerozhodná a uvedomujem si, že som spravila chybu, keď je už neskoro
@biba_18 TUKE, ekonomická fakulta -ani by som neriešila tak úroveň školy, keby je tu viac možností pracovať popri štúdiu, v porovnaní s BA málo príležitostí
@anonym_autor pokial chodíš teraz na TUKE ekonomickú, tak si daj normalne žiadosť o prestup na ekonomickú do BA. Rovnaké skúšky ti uznajú a zvyšok ti určia do kedy urobíš. Mas to takto oveľa jednoduchšie, ako ísť zase od znova. A potom platit školné za nadštandard.
@abbey1 😂😂 na jednej strane je to vtipné, na druhej ma to veľmi mrzí, že som taká nerozhodná a uvedomujem si, že som spravila chybu, keď je už neskoro
@anonym_autor A ak aj na budúci rok - ak by ťa v BA prijali zase nedostaneš internát ako pred dvoma rokmi tak potom čo? A kvoli tomu meniť školu, že je v KE menej pracovných príležitosti, nejaké sa určite nájdu. Ešte ten prestup by bol lepšou cestou.
@anonym_autor A ak aj na budúci rok - ak by ťa v BA prijali zase nedostaneš internát ako pred dvoma rokmi tak potom čo? A kvoli tomu meniť školu, že je v KE menej pracovných príležitosti, nejaké sa určite nájdu. Ešte ten prestup by bol lepšou cestou.
@petronelag vtedy mi nedali internát, pretože sa prerábali 3 internáty, teraz by som to miesto hádam dostala, ja ešte školu neopúšťam, ešte stále si hľadám prácu, mala som dnes aj pohovor, ale nie je isté, či ma zoberú, keby aj teraz riešim prestup, bol by možno problém s internátom, keďže by som prestupovala v polke semestra. Mňa celá táto situácia veľmi trápi, nechcem hovoriť, že mám depresie, ale trápi ma to. Ak si nájdem prácu, budem na to pozerať inak, ale momentálne je to zlé, do školy toho veľa nemám a mám veľa voľného času, peniaze sa míňajú. Ja len rozmýšľam dopredu, preto to tu riešim.
@petronelag každopádne by som mohla ten prestup skúsiť, nie je ešte tak neskoro, ďakujem za radu
@petronelag každopádne by som mohla ten prestup skúsiť, nie je ešte tak neskoro, ďakujem za radu
@anonym_autor Najprv skúsiť prestup. Ale zároveň sa informujte aj o internáte alebo hľadať iné ubytovanie.
@biba_18 asi sme sa nepochopili, najprv som si dala prihlášku na školu v BA - nedali mi internát, ďalší rok som si dala opäť prihlášku do BA, ale nakoniec sa rozhodla pre inú školu v KE a teraz opäť rozmýšľam, že budúci rok by som išla do BA
@anonym_autor ked si nestudovala v ba nevies porovnat uroven 👍🏻
@anonym_autor ked si nestudovala v ba nevies porovnat uroven 👍🏻
@anonym_49a231 ja som v BA dokončila bakalára, takže som tam študovala, na inžiniera som išla do KE,pretože priateľ tam má prácu.

nevieš zistiť najprv prestup s tým že by si si dala uznať aj skúšky z košíc? a zvlášť keď je to jedna a tá istá škola? (ale ktorá to je prepana?)