Mám 32 rokov a dokončenú iba základnú školu

hanabanapokakana
9. mar 2023

Ahojte...
Potrebujem poradiť . Mám 32rokov a 3deti..
Nedokončila som strednú školu čiže mám len zakladnú..veľmi sa tým trápim lebo niesom žiadne tupelo aj keď si asi myslíte niečo iné .
Viete mi poradiť ako dokončiť školu externé?online? Nejaké skúsenosti?
Budem veľmi vďačná za spätnú väzbu .
Ďakujem

evica17
9. mar 2023

@hanabanapokakana
Ved sa zajdi opytat na školu akú chces mať ako to funguje ,či gympel,zdravotka,obchodná a iné. Myslím že všade majú možnosť si dorobiť maturitu aby si mala ukončené stredné vzdelanie.

filodendron
9. mar 2023

@hanabanapokakana su aj vecerne skoly, skus vygooglit, neviem odkial si a ci nieco z toho bude pre teba relevantne: http://www.zoznamskol.eu/odbory/?pismeno=&typ_s...

spagetka66
12. mar 2023

https://pasatn.edupage.org/text16/
napriklad da sa studovat akakolvek stredna skola i externe aby si mala cas na deti popripade mozno brigadu, alebo pracu. Ked mas chut skolu si este urobis a mozno aj vs v cr sa da externe dokonca na stastnej zadarmo. Drzim ti palce.

loginexistuje
12. mar 2023

skoda ze si si skolu nedokoncila popri rodicovskych ak napises lokalitu a aky odbor si predtym studovala da sa cielenejsie poradit ale treba pogooglit a ist kludne aj osobne sa do skoly spytat ake su moznosti
vsetko sa da len treba chciet

jozef11111111
25. mar 2023

@hanabanapokakana ..to máš jedno kolko rokov či deti....daj si externe s tým že sa budeš hlavne učiť doma ak neprides ani na hodyni ak nebudes mať čas tak si to pozrieš doma hlavne ísť na skúšky na polroc a koncorocne...ak vieš daaky jazyk tak si môžeš dať aj strednú ak nie tak ucnovku tam ta dajú prejsť ak sa tam hlavne ukážeš...ja som napr studoval exerne strednú a nevedel som dobre jazyk tak jednoducho prerusil a pokracoval keď som sa doucil...ak máš na zápis poplatok tak ber to ako koníček do coho zainvestujes e..

jozef11111111
25. mar 2023

@hanabanapokakana online ...ak budes vedieť tie predmety tak sa dodnes...