icon

Mám šancu na prijatie na medicínu?

uzivatelxyz
10. jún 2025

Lf upjš 2025
Ahojte, myslíte, že mám šancu na prijatie ak som dnes v poradovníku 280? Už iba zajtra sú prijímačky.

pseudomonas87
10. jún 2025

@uzivatelxyz neviem ti poradiť, ale hneď ma chytila nostalgia, už je to 19 rokov čo som robila ja prijímačky, boháča ako starnem.....držím ti palce nech ti to vyjde

akika
11. jún 2025

Podstatné je, koľko bodov si dosiahla.. Bude ešte jeden termín na všeobecné - 17.6. , ako náhradný (pre všetkých, ktorým sa križovali prijímačky na iných školách a pod.).. potom sa urobí čiara, podľa počtu plánovaných prijatých študentov. Následne sa bude čiara posúvať smerom dolu (nakoľko prijatí musia potvrdiť nástup, treba počítať s tým, že niektorí uprednostnia iné školy, alebo zubárinu a pod.). Minulý rok sa čiara posúvala 3x do konečného naplnenia záujemcami a konečný minimálny konečný počet bodov bol 660. Takže nezúfať, nepodávať žiadne odvolania (to iba v prípade, že máš pochybnosti, že Ti zle vyhodnotili test a pod..) ak nebudeš prijatá/tý pre nedostatočný počet bodov treba čakať ako sa bude posúvať čiara, študijné ťa bude kontaktovať mailom. Prípadne zavolaj potom na študijné a oni pekne vysvetlia ako to bude pokračovať, a kedy budú termíny posunu čiary. Držím palce..

taktotedanie
11. jún 2025

Tazko povedat cakaj na vysledky
Chytila nostalgia aj mna ako som tam sedela medzi tymi ludmi a ako sme tam pisali tie testy a o 6 rokov som stala v tej istej aule na podiu v talari a skladala hypokratovu prisahu, pekne casy

uzivatelxyz
autor
11. jún 2025
@taktotedanie

Tazko povedat cakaj na vysledky
Chytila nostalgia aj mna ako som tam sedela medzi tymi ludmi a ako sme tam pisali tie testy a o 6 rokov som stala v tej istej aule na podiu v talari a skladala hypokratovu prisahu, pekne casy

@taktotedanie tato odpoved mi dala že..nič

taktotedanie
11. jún 2025
@uzivatelxyz

@uzivatelxyz prva veta hovori za vsetko
Tu nikto z nas nestanovuje hranicu prijatia, to by si mala vediet!

martul
11. jún 2025
@uzivatelxyz

@uzivatelxyz tak ako aj tvoja otázka 😊

taktotedanie
11. jún 2025
@uzivatelxyz

@uzivatelxyz na to, ze sa chystas na medicinu sa ti logika sem tam zasekava 🤷🏻‍♀️🍀 kazdopadne ti drzim palce

procrastique
11. jún 2025

Veľké nádeje by som do toho nevkladala. Záleží aký silný ročník to bude a kto sa kam rozhodne ísť.

taktotedanie
11. jún 2025

V mojom rocniku pred rokmi sa posunulo tak cca 40miest +- ale to boli aj ine testovnice aj vsetko

bibianamalinka
8. júl 2025

@uzivatelxyz a koľko máš bodov aj ja som bola na prijmackach