Mám šancu na prijatie na medicínu?
Lf upjš 2025
Ahojte, myslíte, že mám šancu na prijatie ak som dnes v poradovníku 280? Už iba zajtra sú prijímačky.
Podstatné je, koľko bodov si dosiahla.. Bude ešte jeden termín na všeobecné - 17.6. , ako náhradný (pre všetkých, ktorým sa križovali prijímačky na iných školách a pod.).. potom sa urobí čiara, podľa počtu plánovaných prijatých študentov. Následne sa bude čiara posúvať smerom dolu (nakoľko prijatí musia potvrdiť nástup, treba počítať s tým, že niektorí uprednostnia iné školy, alebo zubárinu a pod.). Minulý rok sa čiara posúvala 3x do konečného naplnenia záujemcami a konečný minimálny konečný počet bodov bol 660. Takže nezúfať, nepodávať žiadne odvolania (to iba v prípade, že máš pochybnosti, že Ti zle vyhodnotili test a pod..) ak nebudeš prijatá/tý pre nedostatočný počet bodov treba čakať ako sa bude posúvať čiara, študijné ťa bude kontaktovať mailom. Prípadne zavolaj potom na študijné a oni pekne vysvetlia ako to bude pokračovať, a kedy budú termíny posunu čiary. Držím palce..
Tazko povedat cakaj na vysledky
Chytila nostalgia aj mna ako som tam sedela medzi tymi ludmi a ako sme tam pisali tie testy a o 6 rokov som stala v tej istej aule na podiu v talari a skladala hypokratovu prisahu, pekne casy
Tazko povedat cakaj na vysledky
Chytila nostalgia aj mna ako som tam sedela medzi tymi ludmi a ako sme tam pisali tie testy a o 6 rokov som stala v tej istej aule na podiu v talari a skladala hypokratovu prisahu, pekne casy
@taktotedanie tato odpoved mi dala že..nič
@uzivatelxyz prva veta hovori za vsetko
Tu nikto z nas nestanovuje hranicu prijatia, to by si mala vediet!
@uzivatelxyz tak ako aj tvoja otázka 😊
@uzivatelxyz na to, ze sa chystas na medicinu sa ti logika sem tam zasekava 🤷🏻♀️🍀 kazdopadne ti drzim palce
Veľké nádeje by som do toho nevkladala. Záleží aký silný ročník to bude a kto sa kam rozhodne ísť.
V mojom rocniku pred rokmi sa posunulo tak cca 40miest +- ale to boli aj ine testovnice aj vsetko
@uzivatelxyz a koľko máš bodov aj ja som bola na prijmackach

@uzivatelxyz neviem ti poradiť, ale hneď ma chytila nostalgia, už je to 19 rokov čo som robila ja prijímačky, boháča ako starnem.....držím ti palce nech ti to vyjde