Mám si spraviť nadstavbu alebo celú strednú školu?
Dobry den. Mam 7 rokov po skole, pracujem v supermarkete a vystudovala som 3 rocny odbor ktoremu sa nevenujem (cukrar). Potom som na nadstavbu uz nesla, cize maturitu nemam. Chcela by som si popri praci dorobiť maturitu, ale aj zmenit odbor. Neviem ci sa to v mojom pripade da. Jedine co ma odradza je matematika. Nikdy som v nej nebola dobra a aj to malo co som vedela som pozabudala. Predpokladam ze by som robila prijimacky keby som sla na 4-rocnu.
Alebo staci nadstavba a kurzy? Aky mate nazor vy?
mam 29. nie nemam muza , ani deti. Co myslis ze kto by ma financoval? to sa neda stredna robit externe?
mam 29. nie nemam muza , ani deti. Co myslis ze kto by ma financoval? to sa neda stredna robit externe?
@anonym_autor Určite je viac škôl, kde sa dá externe študovať.
@anonym_autor aj máš prestavu, čo by si chcela robiť ? Pretože odbor strednej školy ti často krát k zamestnaniu nepomôže, ide skôr o to ze máš maturitu. Samozrejme sú aj výnimky, keby si chcela ísť do zdravotníctva. Takže toto v sebe vyries. Napríklad obchodná akadémia, či hotelová akadémia je zbytočná, pretože je tu obrovská konkurencia vysokoškolákov, ktoré tie pozície zoberú.
Ja som si dorobila maturitu,po 40tke,matematiku sme mali ale len také ľahké úlohy v 1.ročniku,to mi vypočítala aj aplikácia-odfotiš príklad,najde ti výsledok,druhom už nie,nematuruje sa z matiky
@anonym_autor dorobte si hlavne maturitu, ostatné príde časom

@anonym_autor
kolko mas rokov?
kto by ta 4 roky financoval dospelu?
mas muza deti?