icon

Máte skúsenosti s kurzom manifestácie od Michala Drienika?

27. nov 2024

Zdravím. Skúšali ste niekto ten kurz nejaké skúsenosti s tým ?? nenájde sa niekto kto by mal tiež záujem aby som v tom nebola sama. ďakujem

Strana
z2
preteba1111
28. nov 2024

V skutočnosti naozaj existujú dokonalo fungujúce a samočinne pracujúce Zákony, ktoré musí človek poznať a podriadiť sa im ak chce byť šťastný a žiť v mieri a v súlade s univerzom, ktorého je súčasťou. Sú to Zákony, ktorých účinkom je podrobené absolútne všetko jestvujúce a teda nie len naše telo a hmotný svet, ale aj naše cítenie a myslenie. Sú to Zákony večné, pretože ak sa jedného dňa zrúti celý tento vesmír a za mnoho biliónov rokov povstane iný, budú v ňom fungovať presne tie isté nemenné, dokonalé a univerzálne Zákony.

A keďže všetko veľké je v skutočnosti jednoduché, aj fungovanie celého univerza stojí na vzájomnom spolupôsobení troch najdôležitejších základých Zákonov a to Zákona spätného účinku, Zákona rovnorodosti a Zákona tiaže.

V stručnosti k pôsobeniu každého z nich:

Zákon spätného účinku je známym fyzikálnym zákonom akcie a reakcie, ktorý sa v duševnej oblasti prejavuje princípom – Čo kto zaseje, to aj zožne.

Zákon rovnorodosti pôsobí tak, že iba rovnaké môže byť priťahované k rovnakému.

No a podľa Zákona tiaže musí všetko ťažké klesať nadol, kým všetko ľahké zase stúpať nahor.

Toto sú teda tri základné Zákony, o ktoré sa opiera chod celého univerza.

preteba1111
28. nov 2024

Odporúčam ti pustiť si videá na YouTube od Michala Drienika. A ak chceš investovať - na začiatok vyskúšaj jeho: Zošit Radosti. Je to nesmierne kvalitne napísaná pracovná knižka. Je to môj osobný názor. Nič viac.

preteba1111
28. nov 2024

A ešte niečo. Pracovať na svojom osobnom raste, myslení a na všetkom čo k tomu patrí musíš ty sama.

preteba1111
28. nov 2024

Prajem ti krásny deň.

melanta
28. nov 2024

Zaplatila by som si ani nie tak kurz, ako nejaký seminár, prednášku. Niekoho, kto niečo dokázal. Kto z chudobných pomerov vybudoval obrovskú úspešnú firmu, kto úspešne riadil medzinárodnú firmu, kto napríklad v športe či inom odvetví dlhodobo dokazoval niečo výnimočné. Zo Slováskom som napríklad absolvovala motivačnú prednášku Zoltána Demjána a následne aj individuálny meeting. Úžasný motivačný človek.

Michal Drienik nedokázal nič, ak nepočítam zarábanie na naivných ľuďoch.

zzzzza
28. nov 2024

@melanta presne

k1k1na
28. nov 2024

Kurz pomoze pochopit zakladne princípy a fungovanie pripadne pomoze uchopiť spôsoby manifestacie a myslenia ale aj tak je najlepsie prist na to sama a skusat a pracovat s myslením.. Tak to najlepsie pochopíš.. na internete su aj volne dostupné videa z ktorych sa da vychádzať a zacat.. Odporúčam napriklad na youtube Law of attraction solutions, Robert Zink..

katka1554
3. dec 2024

ja by som do toho tiež išla na polku s niekym.

monika955
3. dec 2024

@katka1554 ahoj Katka, ja by som to tiež chcela s niekym skúsiť na polovicu 🙂

harrisson
3. dec 2024

Michal je inspirativny človek. Tiež si to plánujem kupit. V minulosti som si sám a nevedomky zhmotil úžasné veci

funnyka
28. jan 2025

Ahojte, nasiel by sa niekto, kto by isiel na polovicu s kurzom?

azraaa
2. feb 2025

@funnyka ja ho mam kúpený🙂

ibaja29
27. feb 2025

@melanta poznas ho osobne ked si dovolis tvrdit ze nedokazal nic? Na naivnych ludoch zaraba hoavne stat a ine institucie ktorym mesacne posielas nie malo penazi aj ty a to je vlastne v pohode. Ludia vyhadzuju peniaze na hluposti zbytocnosti. Ale ked maju investovat do seba to uz je problem naivita atd. My sme narod hejterov a zavistlivcov. Ja sama som si zmanifestovala velmi vela veci a nehovorim ze si idem hned platit kurzy ale vela ludom to uz pomohlo aj pomoze. To ze ty tomu neveris neznamena ze to nefunguje 😌

ibaja29
27. feb 2025

@azraaa a si s nim spokojna? Ja mam knihu od neho a sledujem ho par rokov.

jangyn
1. mar 2025

@funnyka ahoj 😇 podarilo sa ti niekoho nájsť? Ak nie, rada sa pridám 🍀

azraaa
1. mar 2025

@ibaja29 ano,treba s tým pracovať, praca na sebe a so sebou 🙂venovať sa sebe ,mať disciplínu

ibatanecnica
1. mar 2025

@preteba1111 k tomuto odporucam aj Slabikar stastia na youtube su tam vsetky a vypocut si par videi Stoicismus. Dobre rady

miska1988135
6. mar 2025

Ahojte ak ma niekto zaujem. Rada by som sniekym kupila kurz na polovicu 🙂

mya1234
1. apr 2025

@miska1988135 ja by som do toho sla, ak si nikoho nenasla

ibaja29
1. apr 2025

@mya1234 napis mi spravu ak chces kurz za menej 🙂

mya1234
1. apr 2025

@ibaja29 diky, uz mam 🙂

juro555
Autor odpoveď zmazal
katkaka30
29. máj 2025
@ibaja29

@mya1234 napis mi spravu ak chces kurz za menej 🙂

@ibaja29 prosim o sukromnu spravu, dakujem

katkaka30
23. jún 2025
@monika955

@katka1554 ahoj Katka, ja by som to tiež chcela s niekym skúsiť na polovicu 🙂

@monika955 tak napiseme si sukromnu spravu a dohodneme sa?

katkaka30
23. jún 2025
@miska1988135

Ahojte ak ma niekto zaujem. Rada by som sniekym kupila kurz na polovicu 🙂

@miska1988135 ja by som tiez chcela ist s niekym na polovicu, ak si este nekupila, hlasim sa🙂

andu1102
Autor odpoveď zmazal
beush_ka
11. júl 2025

Ahojte, mali by ste záujem sa spojiť na kurz manifestácie od @vsetko_je_energia ,, príde mi obsahovo oveľa hodnotnejší a prínosnejši ako od drienika

lola6666
24. júl 2025

@anonym_autor má ešte niekto záujem o kurz na polovicu?

juro555
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2