icon

Môj sen je založiť súkromnú škôlku - ako na to?

smejka25
27. sep 2018

maminky skoncila som matersku dovolenku a uz od skoly je moj sen zalozit si skolku..mam pedagogicke vzdelanie len neviem kde zacat ake povolenia potrebujem a kam ist..viete mi prosim niektora poradit? dakujem za kazde info

Strana
z2
nikolka3811
1. máj 2020

Ahojte zienky 🙂
rada sa k niekomu pridam, mozem ponuknut financie ako partnerstvo 🙂 NR, TT, BA..
Drzte sa !

zuzanka66
17. okt 2020

@kittykat22 Zdravim môžem bližšie info v súkromnej správe k tejto teme ?

mixall11
24. okt 2020

@kittykat22 Zdravím tie tabuľky by ma zaujímali Dakujem Michal R.

katarina.banska
10. okt 2021

@smejka25 ahoj. Podarilo sa ti splniť si sen so školou?

mixall11
2. dec 2021

Mne sa podarilo lepšie. Našiel som biznis ktorý, za pár rokov bude taký úspešný, že postavím 2 aspoň škôlky z vlastného kapitálu do 2 rokov. Keďže Bratislava má nedostatok. Ak by Vás zaujímalo o čo ide hľadám ľudí do tímu. Taký čo vedia makať a naplačú. Pracuje sa s pc z domu. Ďakujem 🙂 Michal 🙂

stary_ujco
2. dec 2021

Len aby si po splneni sna nezistila, ze ako majitelka si vlastne ekonomka, manazerka, nakupca a hlavny byrokrat. A ta praca s detmi skonci na pleciach niekoho iného.

vintagekatka
22. mar 2022

@mixall11 poprosim info.vdaka

patricia106
24. mar 2022

Ahojte, ak by mal niekto zaujem odstupujem prevadzku jasliciek v Bratislave. Komplet zariadenie, cele vybavenie a klientela.
Pre viac info ma prosim kontaktujte na pata.karvaiova@gmail com

halci
24. mar 2022

Skolka vyzaduje vela roznych prisnych nalezitosti, ktore treba dodrzat, co viem. Preto si kamoskina sestra radsej zalozila detske centrum. Rozdiel je len v nazve. Funguju presne ako skolka.

braria
17. mar 2024

@halci ale ak nie sú v systéme ako funguje minimálna predškolská dochádzka od piateho roku života? Musia prejsť do iného zariadenia, alebo je to štátom uznávané ako rovnocenné MŠ?

Strana
z2