Môžem študovať za lekárku počas materskej?
Chcem sa spýtať na dve otázky 1. Mám 26 rokov a dve deti s manželom keď som mala 20 narodila sa mi prvá dcéra a v 23 druhá vyštudovala som maskerku dve roky som pracovala potom na materskej 6 rokov 3 s jednou a 3 s druhou chcela by som vyštudovať doktorku ale mám problém zistila som že som zasa tehotná chcem sa spýtať môžem študovať aj na materskej ďakujem za odpoveďe❤❤a chcem študovať gynekologické a môj manžel je chirurg a sestra kardiochirurgička mama bola zubárku
Tak ja si uprimne myslim, ze kedysi, pred XY rokmi by veru mala sancu, kedze je z lekarskej rodiny.....
@martinkatinka na toto si ešte aj komunisti dávali pozor. Veď by riskovali, že sa raz dostanú do rúk zlému lekárovi.
Mne nejde do hlavy to príšerné vyjadrovanie, chýbajúce predlozky a pod..... Nemohla byt napr madarka zijuca na sk, ze ma problém so slovenčinou?
@karelova myslim, ze aj madari dokazu rozdelit ten jednoliaty text z prispevku do viet, neurazaj madarov takouto hypotezou :D
@babovka2321 ja som to vôbec nemyslela ako urážku. Je faktom ze napr madari v slovenčine niekedy nepoužívajú zámená, pretože v maďarčine vraj nie su... Tak som uvažovala tým smerom.... Netreba si domyslat niečo čo v texte nie je...
A u cudzinca takto napísaný text by bol prijateľnejši lebo ak toto pisala dospelá žena vo svojom materinskom jazyku, je to fakt smutné... Hrubku, ok, nie každý ovláda dokonale ale skladba tých viet....
@karelova ved ja som si ani nemyslela, ze si to myslela ako urazku 🙂 Len ani madarska narodnost by pre znenie tohto prispevku nebola dostatocnym ospravedlnenim.
@ivkazba nie som si istá ci aj ta slovenčina je správna voľba 😀.... inac ešte mi napadlo ci nemyslela pôrodnu asistenciu
@rewel Vôbec si tu tie komentáre nevšímaj. Očividne tu staré slečny popri svojich hyperaktívnych deťoch nemajú čo robiť. Kľudne si prihlášku daj, a skús sa popýtať niekde inde. Lebo tieto fóra sú plné nabrúsených mamičiek ktoré len čakajú, koho by si mohli podať ďaľšieho.
Fakt nechápem ako tu môžu byť niektoré ženy tak nepríjemný voči druhej žene. Napísala to úplne slušne a milo, ešte vopred poďakovala za odpovede. Že sa nehanbíte.