Môžem študovať za lekárku počas materskej?
Chcem sa spýtať na dve otázky 1. Mám 26 rokov a dve deti s manželom keď som mala 20 narodila sa mi prvá dcéra a v 23 druhá vyštudovala som maskerku dve roky som pracovala potom na materskej 6 rokov 3 s jednou a 3 s druhou chcela by som vyštudovať doktorku ale mám problém zistila som že som zasa tehotná chcem sa spýtať môžem študovať aj na materskej ďakujem za odpoveďe❤❤a chcem študovať gynekologické a môj manžel je chirurg a sestra kardiochirurgička mama bola zubárku
Kurník, toto je z tých amerických seriálov. Niektorí vidia 4 časti a cítia sa jak po druhej atestáciu.
"studovat doktorku ale z detmi" 😎 waau
@rewel kde rozdávajú toľko sebavedomia? Išla by som sa hneď postaviť do radu 😂
Toto je vtip 🤦🏻♀️ a kam ťa na tú medicínu vezmú prosím ťa?
@simca06022011 asi si mysli, že berú každého, kto ma záujem
@suzitok Prosím aj sestry sú vzdelané 🙏
@kristina2015 samozrejme sú.
Niekto sa velmi nudi, vsakze? Na to, aby si vystudovala medicinu musis mat dostatok az nadbytok mozgovych buniek. A to sa veru neprejavuje neznalostou pravopisu ;) tolko chyb v jednom prispevku som uz davno nevidela :D
Jasné, že môžeš. Ale najprv by som začala nejakým kurzom slovenského pravopisu. Myslím, že na Tvojej ceste stať sa doktorkou sú oveľa vážnejšie problémy ako to, že si tehotná
Můj tata není můj tata? 😳 a to este nevite☝️ze Kolombus přijede vodovodem
...zbytocne jej pisete, uz nema ucet namodromkoniku
@agata2111 🤣
Mňa by zaujimalo, kto zmenil nazov temy 😂
@rewel cez materskú dovolenku je bezpodmienečne vyžadované prerušenie štúdia, takže odpoveď je- nie, nedá sa to....

@ivkazba 👏