Možno prerušiť kurz na vodičák na dva mesiace?
Ahojte, baby
chcela by som sa opýtať, koľko hodín treba mať odjazdených, aby som mohla spraviť vodičák (skupina B). Stala sa mi taká situácia, že mám už vybavenú prácu v zahraničí, ale momentálne si robím vodičák. Rada by som išla na 2 mesiace si privyrobiť a potom sa vrátila a dokončila ho.
Neviete, či sa to dá takto prerušiť? Alebo by som musela začať odznova? Ďakujem za každú skúsenosť.
Mal som spolužiaka ktorý počas kurzu odbiehal pracovať do Thajska, mal individuálny plán a skúšky mal neskôr za nami.
Niekto robí autoškolu aj rok takže ak dohodneš s nimi iste sa bude dať.
Dá sa.. podľa zákona ho musíš urobiť do 12 mesiacov, potom platíš cely kurz znovu
Pokiaľ stihneš urobiť kurz aj so skúškou do 12 mesiacov, malo by sa to dať, ale je to aj na autoškole. Určite by som sa najprv informovala tam. Akurát to možno bude chcieť nejaké kondičné jazdy navyše,keď 2 mesiace nebudeš sedieť za volantom, aj to záleží koľko jázd ti ešte ostáva.
@anonym_autor do 12 mesiacov musia byt ukoncene teorie aj jazdy, skuska do dalsich 6 mesiacov od ukoncenia jazd, da sa podla mna dohodnut v pohode, ja som kurz robila tehotna, porodila a potom dokoncila autoskolu uz s polrocnym dietatom, akurat som si par jazd doplatila, inak vsetko ok.
Veď sa opýtaj v autoškole, mala som úraz nohy vynechala som viac ako dva mesiace a nebol problém
tiež som mala počas kurzu zlomenú nohu s 2 mesačnym odkladom skúšok a nebol stym problem
Ahoj, tak ako ti už napísali, kurz musíš ukončiť do roka a pol roka máš na skúšku (samozrejme úspešnú).

dá sa naplánovať si jazdy až o 2m, súčasne ale záleží od danej autoškoly, či budú ochotní