icon

Kurz prvej pomoci na vodičáku

magda30
26. sep 2013

Dobry den, chcem sa spytat prosim Vas ako prebieha na vodicaku ked sa prihlasim a je potom kurz prvej pomoci kolko trva ta prdnaska a potom hned sa pisu z toho testy? Ak ano tak davaju oni otazky a ja na ne odpisem alebo len kruzkujem ako pri testoch na vodicak? Dakujem za odpovede. A este kolko trva vodicak 6-8tyzdnou? Dakujem za kazdu 🙂

graceful9
•
26. sep 2013

@magda30 my sme tam boli dokopy okolo 4-5 hodín v kuse....najskôr bola prednáška, potom ukážka ozivovaniá, potom krúžkovací test a potom skúšky z oživovania

zana0077
•
26. sep 2013

@magda30 ahoj, u nas kurz trval cca 5 hodin, zaver tvoril test pisomny, odpovede kruzkujes, a cast, kde podavas prvu pomoc resuscitujes a masaz srdca.... test sme robili na zaver, hned bolo aj vyhodnotenie. doba trvania vodicskeho kurzu zalezi od skupiny v akej vodicak robis.si myslim...

magda30
autor
•
26. sep 2013

Tak teda kruzkovalo sa nepisala si svojimi slovami? A skuska z ozivovania pred vsetkymi tak? A hovori aj nieco do toho ked si ozivovala ci potom ked si skoncila povie ake si mala chyby? Mas cerstvy vodicak?

magda30
autor
•
26. sep 2013

Este prosim kolko bolo tych otazok na kurze prvej pomoci a ak niekdo sa na 3 pomylil musel prist na dani termin ako to je? Dakujem este zza toto.

janinah
•
26. sep 2013

@magda30 ty čo si z toho v takom strese? však buď rada,že sa niečo naučíš ,nikdy nevieš kedy to budeš potrebovať....viem o dievčine,ktorá akotak odsedela ten kurz bez záujmu,testy popísala,odpísala ..o mesiac bola na kurze znova,školiteľ že čo sa deje a ona,že otec dostal srdcový zachvat so zastavou srdca a ona mu nevedela pomôcť,tak sa to ide učiť už naozaj...dávaj pozor na prednáške a zvládneš to

magda30
autor
•
26. sep 2013

Chcela som vediet ako to prebieha aby som vedela dopredu a nebola niecim zaskocena. Dakujem za odpovede 🙂

00barbora00
•
7. okt 2017

Ahojte..Mozem sa opytat kolko cca stoji zdravotnicky kurz v autoskole? Dakujem za odpovede