icon

Možnosti ďalšieho štúdia po bakalárskom titule v pedagogike

Včera o 10:28

Ahojte, potrebujem poradiť. Vyštudovala sim predškolskú a elementárnu pedagogiku, skončila som s Bc a s týmto titulom aj ostala. Momentálne zvažujem pokračovať v štúdiu, len neviem či si môžem vybrať aj nejaký iný odbor alebo musím pokračovať iba v predškolskej a elementárnej. Žiaľ nemám v pláne Ucit 1-4, nejako ma to neláka, pokračovať by som viac menej chcela aby som si prilepšila aj platovo a možno neskôr do budúcna mala časom aj niečo v zálohe už ako Mgr
. Len absolútne neviem či musím automaticky pokračovať na pepke alebo by som mohla napríklad pokračovať aj na špeciálnej pedagogike, alebo si vybrať nejaké ľahšie predmety, ale to zrejme nejde po Bc. Či, vedel by mi niekto poradiť? Ďakujem

anonym_c8318d
Včera o 10:35

Veď si zavolaj na študijné a tam ti presne povedia, toto by si ako vysokoškoláčka mohla vedieť

strasko
Včera o 11:00

Určite si over so študijným, ale podľa mňa nemôžeš. Ja som napr končiaca na SJ-AJ a isto by som nevedela zmeniť po Bc inú kombináciu, lebo to nadväzuje. Rovnako aj špecka Mgr veeeeeľmi nadväzuje na Bc predmety, to študovala sesternica, takže viem, že by to nešlo takto skočiť.
Čiže kľudne sa spýtaj, ale odpoveď bude na 99,9%, že musíš buď dokončiť Mgr PEP alebo začať Bc v inom odbore úplne od začiatku :(

autor
Včera o 11:47
@anonym_c8318d

Veď si zavolaj na študijné a tam ti presne povedia, toto by si ako vysokoškoláčka mohla vedieť

@anonym_c8318d áno, najistejsie je zavolať na študijné. Som veľmi dlho po skončení Bc. Už dobrých 16 rokov 🫣

anonym_2875da
Včera o 13:05
@anonym_autor

@anonym_c8318d áno, najistejsie je zavolať na študijné. Som veľmi dlho po skončení Bc. Už dobrých 16 rokov 🫣

@anonym_autor stale to nemeni nic na fakte, ze si je najlepsie zavolat na studijne (ci uz tam kde si studovala alebo tam, kde by si chcela studovat)...

autor
Včera o 13:26
@anonym_2875da

@anonym_autor stale to nemeni nic na fakte, ze si je najlepsie zavolat na studijne (ci uz tam kde si studovala alebo tam, kde by si chcela studovat)...

@anonym_2875da áno, ďakujem

domkakvet
Včera o 14:59

@anonym_autor na stranke skoly si to vies pozriet, ak by si chcela napriklad specialnu pedagogiku, tak si pozri podmienky prijatia na specialnu pedagogiku.

anonym_97467f
Včera o 16:39

specialnu mozes, je to pribuzny odbor, dokonca ked vystudujes 5r specialnu mozes ucit 1-4 na zs.