Možnosti privyrobenia
Ahojte ženy. Prosím vás, viete mi poradiť nejaký spôsob privyrobenia? Prípadne čím si privyrabate vy? Ovládam angličtinu, nemčinu. Doba je aká je, chceme si brať hypotéku (ale vidím to skôr na budúci rok, myslím, že tento to bude masaker) sme mladí ľudia s príjmom 1900€ dokopy ale bojím sa, že keby máme vyššiu hypo a podobne tak by sme to v prípade materskej neutiahli. 🙄 Tak som rozmýšľala, že by som si možno urobila kurz na nechty, kozmetiku a podobne. Čo by som teoreticky mohla robiť aj neskôr ...
Ja som si privyrábala v jednom hoteli počas víkendov
@zmrzlinka2021 mám prácu s teplým miestom, to by problém nebol vrátiť sa po polroku do práce a zarábať opäť slušne. Teoreticky s malým by mohla pomôcť moja mama. Mám vedúcu pozíciu, zárobok dobrý, dalo by sa to aj kúsok od domu
@petronellla87 upratovanie?🙂 To znie fajn.
Tak naco ti privyrobit vlastne??
Oficiálne recepcnu neoficiálne dievča pre vsetko😀 ale hej bolo to fajn taka zmena troska

Ak ovladas jazyky, mozes robit v pohode s domu, s klientami z krajiny, kde sa anglina a nemcnia pouziva.
Prijem s manzelom mate celkom fajn.
Co je dolezite, je nezit nad pomery. Cize kupit si byt, ktory budete zvladat platit aj ked budes na materskej.
Okrem toho, materska je iba 6 mesiacov a je krasna, potom je uz na tebe, kolko budes bez prace. Pocas rodicovskej mozes pracovat, mozno staci na polovicny uvazok.
S jazykmi sa vsak nestratis, ak mas kvalitne vzdelanie, si mudra, a pali ti to celkom, firmy sa o teba pobiju.