Kurz angličtiny pre dospelých v sprievode detí

zuzana011
9. okt 2010

Chcela by som sa opýtať, či niekto neviete o kurzoch angličtiny pre dospelých, na ktorý by som mohla chodiť aj s malým dieťaťom - myslím v nejakom materskom centre, že kým ja by som sa učila, tak dcéra by sa mohla hrať v materskom centre s dohľadom. Učila som sa súkromne (učiteľ chodil ku mne domov a dcéra s pri mne hrala), avšak z finančných dôvodov si to nemôžem dovoliť. Materské centrum Rybka organizuje kurzy nemčiny pre dospelých, ale ja by som skôr mala záujem o angličtinu. Prípadne či by sa nenašlo viac mamičiek, ktoré by mali o takýto kurz záujem v Bratislave 2 a mohli by sme kontaktovať nejaké materské centrum s dopytom 🙂 Myslím, že po skončení materskej a návrate do práce, sa nám táto vedomosť veľmi zíde.

zuzzka1
9. okt 2010

Ahoj zuzka, v materskom centre Pohoda - beží angličtina pre maminy, zatiaľ sme piati, neviem ako staré máš dieťaťko, ani či je vedľa v herni dozor, náš drobec je príliš malý, ale skús sa opýtať. Je to kúsok od MC Rybka, vedľa knižnice za Remou.

zuzana011
autor
9. okt 2010

@zuzzka1
Super, veľmi pekne ďakujem. Mohla by si mi prosím poslať na nich kontakt, lebo na stránke ho nemajú. Môj prvý záujem bol, ak by sa nazbieralo dostatok mamičiek, práve v MC Pohoda urobiť kurz. Takže táto informácia ma veľmi potešila. Akou metódou sa tam vyučuje a kedy ?

cuchre
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
krpcek
9. okt 2010

ahoj, my chodime sem - http://www.ajpremamy.sk/
ja sa ucim anglictinu a mala sa pri mne s ostatnymi detmi hraje.

minix
16. okt 2010

ahojte, ja by som chcela zacat od januara ucit presne tuto anglictinu, akurat v Petrzalke a zatial sa mi nepodarilo najst vhodne priestory...viem akurat o MC Budatko, ale tam uz jazykove kurzy su, takze tam nie. Viete o nejakom dalsom MC v Petrzke? Na internete som nasla uz len Mama klub na Gessayovej, ale tam je to nejake biedne s kontaktmi.

bambusko
20. apr 2011
xlucia
25. jún 2014

@minix ahoj.ucis niekde tu anglictinu?

minix
25. jún 2014

@xlucia ahoj, už nie, už som v plnom pracovnom pomere.: ) učievam občas, ale aktuálne si potrebujem oddýchnuť 🙂

tamarago
20. jan 2015

Ahojte mamy, vediem konverzacie v anglictine pre mamy s detmi v MC Budatko, Holicska 30, Petržalka, Bratislava. Zatial je to kazdy pondelok od 10.00 do 11.00 ale ak bude vacsi zaujem, tak rozsirime ponuku. Kazda hodina je ina, monotematicka, neplatite nic vopred, iba ak viete, ze sa zucasnite, nahlasite sa cez Semafor a prijdete na hodinu, na konci hodiny zaplatite 2 Euro. Symbolicke, dieta moze byt celu hodinu s vami. Viac info: https://www.facebook.com/angpremamy?ref=aymt_ho...

Alebo si pozrite program Budatka: http://www.budatko.sk/408?t=Konverzacie-v-angli...

Like ! Mamy musia drzat spolu