Možnosti štúdia na vysokej škole pre zaneprázdnených rodičov
Ahojte. Je taká možnosť štúdia na vysokých školách že ziak ide napr do školy iba raz mesačne? Ide o to že by som chcela skúsiť štúdium ale keďže mám dve malé deti tak je nereálne aby som tam išla každú sobotu napr.
Pozri si odbory, ktoré ťa zaujímajú. Pochybujem ak to nebude nejaká súkromná s tomu prislúchajúcim nanič titulom.
@dettilv musíš si v tomto prípade určiť, čo je pre teba dôležitejšie, či byť každú sobotu s deťmi alebo tých pár sobôt si odpustiť a byť v škole pol dňa 🙂. Zvládnuť sa to dá, je to otravné ale nie niečo, čo je nereálne. Nemusíš tam byť úplne každú sobotu - pár percent môžeš chýbať a je to cca 8 mesiacov za semester 🙂
pozri si externe studium. niekde maju napr. jeden vikend mesacne (piatok-sobota), niekde maju tyzdnove bloky raz-dvakrat za semester... ale hlavne studuj nieco, co ta aj zaujima, lebo pri dvoch detoch rychlo stratis motivaciu.
@dettilv Mna by zaujimala Tvoja motivacia studovat. Potrebujes titul? Ci mas zaujem sa vzdelavat?
@dettilv Mna by zaujimala Tvoja motivacia studovat. Potrebujes titul? Ci mas zaujem sa vzdelavat?
@dskjhfdlkdjhl skôr tá prvá odpoveď...😉

@dettilv A co chces studovat?