Najlepšie školy na štúdium geografie
Ahojte, študuje (alebo študoval) tu niekto odbor geografia? Bolo to ťažké? Ktorá škola je najlepšia na to? Ďakujem🙂
@anonym_autor Ahoj, ja mám vyštudované učiteľstvo slovenský jazyk a literatúra a geografia v PO. Geografia nebola až taká náročna ako štúdium SJ, ale niektoré skúšky dali poriadne zabrať, hlavne teda na Bc. stupni…pedagogiku ku geografii by som veľmi neodporúčala, ak chceš pracovať ako učiteľka budeš mať problém s úväzkom, už v rámci geografie je málo hodín…čiže buď veľká škola, alebo ešte budeš musieť niečo časom doštudovať…
@anonym_autor ja mam geo a dej vystudovane v Po, tam je dobra Vs.
Ale geo uz nema tolko hodin ako kedysi, daj si k tomu nieco, co treba...sj, mat, fyz, anj.
Pred 20r to bolo v pohode, par skusok takych tazsich, ale kto sa uci, tak urobi.

je tu viacero zien, co studovali geografiu.....
zavisi od toho ci chces naozaj robit ucitelku geografie, alebo to len vystudovat. pred mesiacom tu bola debata ohladom studia GIS
za mna ak to chces len vystudovat a nerobiit to, najdi si nieco ineho,
ak to chces robit (ucitelstvo) - musis mat k tomu nejaku dobru kombinaciu - najlepsie matiku,
este byva geografia - biologia, geografia telesna
stale sa bavine o PRIF UK v BA
alebo potom chod vedecky smer a ked budes chcet ucit dorob si rok/dva ucitelstva. ja mam vedecky smer