icon

Názory na pedagogickú fakultu v Nitre

stazi28
18. sep 2025

Ahojte!Aký máte názor na túto fakultu?Budem študovať matiku a históriu.Chcela som ísť na inú fakultu ale bohužiaľ ma tam nezobrali.Jeden rok som vynechala vo štúdiu.Išla som z odbornej škole.

hnedovlaska1234
18. sep 2025

Ja tu študujem na ukf slovenčinu a občiansku.

anonym_14a274
18. sep 2025

@stazi28 ukf je jeden veľký chaos ( študujem tam 4 roky zatiaľ)

stazi28
autor
18. sep 2025
@anonym_14a274

@anonym_14a274 Vyzerá to moc chaotické 2 povinné predmety mám rovnaký čas tak som napísala jednému vyučujúcému ,že neviem byť na dvoch miestach naraz.Či nemá inokedy termín.Ešte neodpísala.Tak to budem musieť odložiť inokedy Dúfám ,že to dotiahnm do konca štúdia na škole.

mikasa_ackerman
18. sep 2025
@anonym_14a274

@anonym_14a274 študujem 5. rok a áno UKF je veľký chaos, ale zase to je reálne všade😅

ivka225
18. sep 2025

Na pedagogickej fakulte UKF v Nitre sa študovať matematika s históriou nedá. Si si istá, čo a kde študuješ?

barka1
18. sep 2025

Pred 20 rokmi som tam promovala. Na SJ-Hi. Bola som spokojna, mam krásne spomienky. Takže bohuzial nepomozem.

kaktusik007
19. sep 2025

studujem tam, ako chaos mi to nepride - komunikacia normalna, ci s doktormi, docentmi ci s profesormi. Ano, nie vzdy odpisu hned, co je logicke. Dost je dolezity ton mailu - studujem externe, nie raz sa nam stazovali na dennych ze nevedia komunikovat a su drzi - a ano, aj docentka co nam externistom odpisuje uplne v pohode a pride nam mila nam viackrat povedala, ze niekedy sa ani neobtazuje dennym odpisovat, pretoze ju vytoci uz len precitanie toho mailu a nepotrebuje sa rozculovat este aj tym, ze nan odpovie 🙂

takze ak si napisala stylom ze nevies byt na dvoch miestach naraz --- ehm, obavam sa, ze asi mas problem 🙂