icon

Neprijali ma na vysokú školu

11. jún 2023

Som krátko po prijimackach a nezobrali ma ani na jednu školu, na ktorú som tak veľmi chcela ísť. Pred pár dňami som to brala úplne v poriadku, vycestujě do zahraničia a aspoň si zarobím. Posledné dni ma ti veľmi trápi, učila som sa na samé jednotky, vysledky v škole boli výborne a zrazu som jediná, ktorú neprijali na vysokú školu. Dolieha na mňa depresia a úzkosti. Bojím sa, že ma ani nezoberú na ďalší rok. Mám vyštudované len gymnázium, takže nic z toho. Chce sa mi len plakať a plakať, som stratená a momentálne prežívam asi svoje najhoršie odbobie života. Dostávam otázky typu, kedy budem vedieť výsledky, lenže ja ich už viem, ale klamem, pretože nechcem byt tá, ktorá všetkých sklamala :(. Cítim sa úplne mizerne. Momentálne si hľadám brigádu v zahraničí, lenže priateľa mám tu na Slovensku a nechcem byt dlho bez neho, keďže sme takmer každý deň spolu, ale na druhej strane nechcem pracovať na ten rok za 600€ v mojom regióne. Som na dne a nedokážem opísať moje pocity, napadajú ma rôzne myšlienky..

Strana
z3
logigeniusmouse
22. jún 2023

@zaralotuska no mam pocit, že budú mat na hrane podľa výsledkov - bodov, čo dosiahli ostatní študenti - neviem, či by otvorili aj ročník

zuzana76
11. feb 2024

@dzulli1980 zrejme mala vsetko mediciny

Strana
z3