Neúčasť na promóciách - preberanie diplomu individuálne
Ahojte, mám takú dilemu. Mám promócie budúci týždeň a musím do zajtra potvrdiť účasť. Ide o to že moji rodičia ísť nechcú a je mi blbe tam ísť sama. Urobil to niekto tak že ste si proste len prebrali diplom na študijnom? Nemrzelo vás to potom že ste neboli? Ďakujem
uplne s hrdostou by som tam sla, zvlast, ked uz budes chodit do skoly v BA. rodicia sa rozhodli inak, ty sa tiez mozes. vobec si nenechaj pokazit tuto slavnostnu a svojimi silami vydretu chvilu. a ber to tak, ze mozes spolu oslavit so spoluziakmi. gratulujem 🙂
Ja som na bc bola s manzelom. Isla som tam lebo som uz dalej nepokracovala v studiu a brala som to ako taku "rozlucku" so spoluziakmi.
Je to ma tebe. Mozes to tiez brat ako taku "rozlucku" s jednou etapou zivota-kedze pokracovat budes na inom mieste ...
Gratulujem. Mrzi ma to za teba. Keby som v Prahe, tak ti pridem s kyticou aj za rodicov. Ja som pre Bc ani nebola. Za mna to nie je titul, ospravedlnujem sa vsetkym, ktorych som sa dotkla. Potom Mgr. ma rodicia donútili. A potom na doktorát uz nesli, robila som ho v Ke a nechcelo sa im ist ale bola som tam a isla na posedenie s kamoskou a jej rodinou. Urcite sme si to spojili aj s nejakou zurkou s kamoskami, co sme spolu robili doktorát. Keby som zas bola s rodicmi, tak by som sa musela trepat domov ako ich poznam a ziadna zurka. 🤣🤣🤣🤣 Skus na tom najst nieco pozitivne.
No mňa to cele mrzí aj kvôli tomu že mám červený diplom. Ale nakoniec som sa rozhodla na promócie neísť. Som citlivá povaha a viem že by ma ten deň viac mrzel ako tešil. Ďakujem všetkým za komentáre 🩷🍀
Autorka, to ma fakt mrzi, ze to takto dopadlo :(
Zasluzis si uznanie a nielen od rodicov. Je to nanic, ked nie je taka podpora od rodiny, ako by mohla byt…
Velmi ti drzim palce aj v Ba, aby si bola spokojna. ❤️ Na ktorej fakulte pokracujes?
Autorka, to ma fakt mrzi, ze to takto dopadlo :(
Zasluzis si uznanie a nielen od rodicov. Je to nanic, ked nie je taka podpora od rodiny, ako by mohla byt…
Velmi ti drzim palce aj v Ba, aby si bola spokojna. ❤️ Na ktorej fakulte pokracujes?
@guudy ďakujem ti krásne 🩷 pokračujem na Fakulte hospodárskej informatiky EUBA, program účtovníctvo a audítorstvo.
Pokojne sa mi ozvi v septembri, ked budes v Ba, pozyvam aspon na kolacik a kavu 🙂
Pokojne sa mi ozvi v septembri, ked budes v Ba, pozyvam aspon na kolacik a kavu 🙂
@guudy ukladám si ťa a budem rada 🩷
Smutne, mrzi ma to za teba. Ja som s muzom letela v urorok vecer do svedska, v stredu bola promocia a vo stvrtok domov. Stalo to za to, velmi som sa tesila z toho vsetkeho. Nechapem, ze niekto nechce ist na promocie svojho decka, aj keby bolo puate v poradi, co urobilo vs, tak idem.
Aj tak by dom na tvojom mieste sla.

Autorka,to ma teda mrzi. Aj keby za posledne peniaze mali ist,tak proste mali.
Ja som tiez studovala medicinu v Prahe a pre mna boli promocie neskutocne zadostucinenie za tie roky driny. Ja som tam mala dost clenov rodiny a aj kamaratky. Potom sme mali spolocny obed v restike u Pohlreicha,lebo sme to chceli oslavit vo velkom.
Naspat k tebe - chod tam prosim ta kvoli sebe a bud na seba hrda,co si dokazala. Popripade zavolaj nejaku kamaratku alebo priatela. Gratulujem a vela uspechov dalej 🍀
Pozn.pod ciarov-poznam ludi,pre ktorych jednoducho promocie nie su nic vynimocne a bud nikoho z rodiny nevolali alebo tam ani oni sami nesli...