icon

Neúčasť na promóciách - preberanie diplomu individuálne

16. jún 2025

Ahojte, mám takú dilemu. Mám promócie budúci týždeň a musím do zajtra potvrdiť účasť. Ide o to že moji rodičia ísť nechcú a je mi blbe tam ísť sama. Urobil to niekto tak že ste si proste len prebrali diplom na študijnom? Nemrzelo vás to potom že ste neboli? Ďakujem

Strana
z2
sabinka022
17. jún 2025

Autorka,to ma teda mrzi. Aj keby za posledne peniaze mali ist,tak proste mali.
Ja som tiez studovala medicinu v Prahe a pre mna boli promocie neskutocne zadostucinenie za tie roky driny. Ja som tam mala dost clenov rodiny a aj kamaratky. Potom sme mali spolocny obed v restike u Pohlreicha,lebo sme to chceli oslavit vo velkom.
Naspat k tebe - chod tam prosim ta kvoli sebe a bud na seba hrda,co si dokazala. Popripade zavolaj nejaku kamaratku alebo priatela. Gratulujem a vela uspechov dalej 🍀
Pozn.pod ciarov-poznam ludi,pre ktorych jednoducho promocie nie su nic vynimocne a bud nikoho z rodiny nevolali alebo tam ani oni sami nesli...

veverickav
17. jún 2025

uplne s hrdostou by som tam sla, zvlast, ked uz budes chodit do skoly v BA. rodicia sa rozhodli inak, ty sa tiez mozes. vobec si nenechaj pokazit tuto slavnostnu a svojimi silami vydretu chvilu. a ber to tak, ze mozes spolu oslavit so spoluziakmi. gratulujem 🙂

maryetta
17. jún 2025

Ja som na bc bola s manzelom. Isla som tam lebo som uz dalej nepokracovala v studiu a brala som to ako taku "rozlucku" so spoluziakmi.
Je to ma tebe. Mozes to tiez brat ako taku "rozlucku" s jednou etapou zivota-kedze pokracovat budes na inom mieste ...

betulinka1
17. jún 2025

Gratulujem. Mrzi ma to za teba. Keby som v Prahe, tak ti pridem s kyticou aj za rodicov. Ja som pre Bc ani nebola. Za mna to nie je titul, ospravedlnujem sa vsetkym, ktorych som sa dotkla. Potom Mgr. ma rodicia donútili. A potom na doktorát uz nesli, robila som ho v Ke a nechcelo sa im ist ale bola som tam a isla na posedenie s kamoskou a jej rodinou. Urcite sme si to spojili aj s nejakou zurkou s kamoskami, co sme spolu robili doktorát. Keby som zas bola s rodicmi, tak by som sa musela trepat domov ako ich poznam a ziadna zurka. 🤣🤣🤣🤣 Skus na tom najst nieco pozitivne.

autor
17. jún 2025

No mňa to cele mrzí aj kvôli tomu že mám červený diplom. Ale nakoniec som sa rozhodla na promócie neísť. Som citlivá povaha a viem že by ma ten deň viac mrzel ako tešil. Ďakujem všetkým za komentáre 🩷🍀

guudy
17. jún 2025

Autorka, to ma fakt mrzi, ze to takto dopadlo :(
Zasluzis si uznanie a nielen od rodicov. Je to nanic, ked nie je taka podpora od rodiny, ako by mohla byt…
Velmi ti drzim palce aj v Ba, aby si bola spokojna. ❤️ Na ktorej fakulte pokracujes?

autor
17. jún 2025
@guudy

Autorka, to ma fakt mrzi, ze to takto dopadlo :(
Zasluzis si uznanie a nielen od rodicov. Je to nanic, ked nie je taka podpora od rodiny, ako by mohla byt…
Velmi ti drzim palce aj v Ba, aby si bola spokojna. ❤️ Na ktorej fakulte pokracujes?

@guudy ďakujem ti krásne 🩷 pokračujem na Fakulte hospodárskej informatiky EUBA, program účtovníctvo a audítorstvo.

guudy
17. jún 2025

Pokojne sa mi ozvi v septembri, ked budes v Ba, pozyvam aspon na kolacik a kavu 🙂

autor
17. jún 2025
@guudy

Pokojne sa mi ozvi v septembri, ked budes v Ba, pozyvam aspon na kolacik a kavu 🙂

@guudy ukladám si ťa a budem rada 🩷

jamidea
17. jún 2025

Smutne, mrzi ma to za teba. Ja som s muzom letela v urorok vecer do svedska, v stredu bola promocia a vo stvrtok domov. Stalo to za to, velmi som sa tesila z toho vsetkeho. Nechapem, ze niekto nechce ist na promocie svojho decka, aj keby bolo puate v poradi, co urobilo vs, tak idem.
Aj tak by dom na tvojom mieste sla.

Strana
z2