Oplatí sa študovať na Lekárskej fakulte v Bratislave?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, prosím Vás, či sa oplatí študovať na Lekárskej fakulte v Bratislave alebo sú aj lepšie ponuky v zahraničí (mimo Česká). Ak je tu niekto taký, čo ma skúsenosti aj so zahraničím, tak by som bola veľmi rada, keby ste mi dali radu. Dakujem!
@anonym_autor dolezite je mat titul, cize kde vystudujes je jedno, naozaj je to jedno..kedze zaklady su vzdy vsade rovnake
Dolezite je to aky je ten clovek, ake ma ambicie, aky je sikovny a ano aj na SR sa clovek vie karierne velmi posuvat vpred, to mozem potvrdit aj ja
@taktotedanie rozumiem. Pokiaľ to človeku stačí byt na SK a neskúsiť iné, tak nie je na tom nič zle zostat, ale veľa ľudí ide po nových skúsenostiach a lepších možnosti , ako su na sk
@taktotedanie rozumiem. Pokiaľ to človeku stačí byt na SK a neskúsiť iné, tak nie je na tom nič zle zostat, ale veľa ľudí ide po nových skúsenostiach a lepších možnosti , ako su na sk
@anonym_autor tie moznosti su aj pocas skoly na sk
@anonym_autor tie moznosti su aj pocas skoly na sk
@taktotedanie myslím mimo Erazmusu a podobne. Keď sa niekomu raz nepáči tu žiť a nevie si tu predstaviť život a ma možnosť odísť, tak prečo nie. Sú aj lepšie platy v zahraničí a zas niekto sú vystačí aj so Slovenskom. Nie je zle, len my študenti skôr chceme ísť do toho zahraničia, ako zostať (nehovorím iba o Česku). Preto vlastne som sa pýtala na tu lf uk v ba, lebo som počula ak dosť zlých názorov na ňu a bolo mi povedané, že je to lepšie inde. V zahraničí sú tie prijmacky aj tazsie než tu. Tu sa stačí naučiť testovnice, mať asi aj šťastie a hotovo. Plus samozrejme scio a nejaké tie bonifikácie 25 bodové za certifikát, no ..ale tak každý to môže vnímať inak

@anonym_autor co som videla teraz ako to funguje napr v Ke alebo Ba je naozaj ovela lepsie kvalitejsie a modernejsie , ja som uz vsak roky v lekarskej praxi
Mam znamu co isla studovat do polska napr a bola sokovana na akej vysokej urovni je kosicka medicina a co vsetko maju k dispozicii a oni v polsku nie
@taktotedanie Môže byť. Každá krajina ma svoje plusy a minusy.