Pink Asistent (Kristína Janečková) - recenzie
Ahojte, zaujíma ma, či má niekto skúsenosti s touto pani, ktorá organizuje kurzy virtuálna asistentka a social media manager. Rozmýšľam absolvovať taký kurz, len neviem, či jej dôverovať. Kurz samozrejme nie je zadarmo a v dnešnej dobe je tažké zistiť, či to nie je podvod.
ludia je to scam.. venujem sa tejto praci profesionalne uz 8 rokov a vobec to nieje take jednoduche ako pani prezentuje. ani ziskavat klientov, ani tvorit samotny obsah urcite nieje na hodinku denne ako pani kristina tvrdi. nekupujte to a nepodporujte jej nic nerobenie. Sledujem ju obcas lebo je to "konkurencia" ale som pokazde zhrozena. Zaraba na neznalych ludoch, treba ale omnoho viacej znalosti ako jeden takyto kurz. Marketing je velmi siroke tema a treba mu rozumiet z viacerych uhlov. Je to studium na cely zivot. Ak vas to bavi, najdite si profesionalnejsie kurzy kde sa zaskolite odborne a rovno aj s cennym certifikatom (na tie klienti dost pozeraju)
@windylu Ahoj vedela by si my dať tip na dobré kurzy , prípadne koľko stoja tvoje služby ? Potrebujem pomôcť alebo sa naučiť spravovať si svoje sociálne siete nakoľko mám cestovnú agentúru a chcela by som začať predávať zájazdy online . Ďakujem

rada napisem osobnu skusenost do sukromnej IP