Podávate si prihlášku na pedagogiku v Trnave?
Ahojte ,idete si podávať niektorá prihlášku na VŠ do Trnavy?Ak áno napíšte mi prosím.
Dievčatá ahojte....podajte nejaké hlásenia o štúdium v RK a v TN prosím 🙂 ďakujem
@evasustiakova viem, ze v RK sa chodi v piatky popoludni a sobotu od rana. Prax- casovo narocna, no to asi vsade. Ja chxem skusit, lebo to mam.najblizsie
@snowflakenel ďakujem za info....a TN si tiež nejako zisťovala?
@evasustiakova trnava vraj len soboty. Rozvrh sa da kuknut cez ich web.
@shakes Prosím, v akom zmysle je neporovnateľná Trnava s BA? Uvažujem nad Trnavou..
@pjtt ahoj ja si tiež idem podať do Trnavy 🙂
@evasustiakova mňa do Trnavy neprijali, kvôli tomu ,že nemám strednú školu pedagogickú, takže mi chýbalo kvôli tomu body aj za prax a keďže mám strednú školu inú ,tak som sa neučila 5 rokov predmety, ktoré vyžadovali a na tom som pohorela
@jane123456 a pracujete s deťmi momentálne či?
@petra192777 Nie
@jane123456 pekný podvečer, my 4 baby z východu taktiež zväzujeme Trnavu alebo BB. Končíme teraz ak Boh dá nadstavbu učiteľstvo a vychovavatelstvo v Košiciach a chceme ísť ďalej. Čo sa týka banskej Bystrice je tam teraz 12.2. DOD čo ideme sa pozrieť ale aj Trnava sa nám pozdáva už len kvôli tým sobotam keďže pracujeme každá v školstve a to voľno je náročnejšie, tam je viac online výučba zisťovala som to od jednej čo tam študuje, nie sú tam štátnice ale píše sa bakalárka plus obhajoba. Toľko moje info
@petra192777 ahoj tiež si podávam prihlášku 🙂 už si asbsolvovala scio test?
@mama2015 čo to je za test ?
@jane123456 je to test všeobecných predpokladov na štúdium na VŠ .. keď som volala na študijné oddelenie tak mi pani povedala že si to musím spraviť , majú to aj na stránke https://pdf.truni.sk/ a viac info o tých testov nájdeš tu https://www.scio.sk/nezavisle-a-spravodlive-pri...
Podávaš si prihlášku?
@mama2015 prosím ťa, ty si si podala prihlasku, nasledne si si spravila scio test a teraz cakas na vyjadrenie, ci ta prijmu?
@slamkasalamka prihlášku som poslala a termín na test mám 26.4. A potom už len čakať na vyjadrenie
Ahojte😊
Aj ja sa chcem informovať na externé štúdium "Predškolská a elementárna pedagogika". Mám viac ako 10 rokov praxe v MŠ, som samostatný učiteľ a mám VŠ nepedagogického smeru. Dokedy bolo treba poslať prihlášku? Je lepšie štúdium v TT alebo RK? Moc ďakujem za odpoveď🤗
Ahojte😊
Aj ja sa chcem informovať na externé štúdium "Predškolská a elementárna pedagogika". Mám viac ako 10 rokov praxe v MŠ, som samostatný učiteľ a mám VŠ nepedagogického smeru. Dokedy bolo treba poslať prihlášku? Je lepšie štúdium v TT alebo RK? Moc ďakujem za odpoveď🤗
@zuzulka878 ahoj na Trnavskú univerzitu bolo treba poslať prihlášku do konca marca.. na RK neviem
Ahojte😊
@zuzulka878 aj RK do konca marca. Este mas moznost DPŠ, tam si este v termine
@slamkasalamka prihlášku som poslala a termín na test mám 26.4. A potom už len čakať na vyjadrenie
@mama2015 ako dopadli testy?🙂
Ahojte😊
@zuzulka878 píšem ti správu

@matulka132 napíš mi súkromnú správu 🙏