icon

Podávate si prihlášku na pedagogiku v Trnave?

jane123456
2. jan 2024

Ahojte ,idete si podávať niektorá prihlášku na VŠ do Trnavy?Ak áno napíšte mi prosím.

Strana
z3
jasminkaj
17. sep 2024

@matulka132 napíš mi súkromnú správu 🙏

evasustiakova
26. okt 2024

Dievčatá ahojte....podajte nejaké hlásenia o štúdium v RK a v TN prosím 🙂 ďakujem

snowflakenel
26. okt 2024

@evasustiakova viem, ze v RK sa chodi v piatky popoludni a sobotu od rana. Prax- casovo narocna, no to asi vsade. Ja chxem skusit, lebo to mam.najblizsie

evasustiakova
26. okt 2024

@snowflakenel ďakujem za info....a TN si tiež nejako zisťovala?

snowflakenel
26. okt 2024

@evasustiakova trnava vraj len soboty. Rozvrh sa da kuknut cez ich web.

ruzicka1974
8. nov 2024

@shakes Prosím, v akom zmysle je neporovnateľná Trnava s BA? Uvažujem nad Trnavou..

pjtt
2. jan 2025

@shakes ja mam 31 a tiež dve deti a chcela by som si dat prihlášku do Trnavy externé, tiež som bojím jak to budem zvládať 🙈

petra192777
9. jan 2025

@pjtt ahoj ja si tiež idem podať do Trnavy 🙂

jane123456
autor
10. jan 2025

@evasustiakova mňa do Trnavy neprijali, kvôli tomu ,že nemám strednú školu pedagogickú, takže mi chýbalo kvôli tomu body aj za prax a keďže mám strednú školu inú ,tak som sa neučila 5 rokov predmety, ktoré vyžadovali a na tom som pohorela

petra192777
11. jan 2025

@jane123456 a pracujete s deťmi momentálne či?

jane123456
autor
11. jan 2025
sansra
5. feb 2025

@jane123456 pekný podvečer, my 4 baby z východu taktiež zväzujeme Trnavu alebo BB. Končíme teraz ak Boh dá nadstavbu učiteľstvo a vychovavatelstvo v Košiciach a chceme ísť ďalej. Čo sa týka banskej Bystrice je tam teraz 12.2. DOD čo ideme sa pozrieť ale aj Trnava sa nám pozdáva už len kvôli tým sobotam keďže pracujeme každá v školstve a to voľno je náročnejšie, tam je viac online výučba zisťovala som to od jednej čo tam študuje, nie sú tam štátnice ale píše sa bakalárka plus obhajoba. Toľko moje info

mama2015
23. mar 2025

@petra192777 ahoj tiež si podávam prihlášku 🙂 už si asbsolvovala scio test?

jane123456
autor
23. mar 2025

@mama2015 čo to je za test ?

mama2015
24. mar 2025

@jane123456 je to test všeobecných predpokladov na štúdium na VŠ .. keď som volala na študijné oddelenie tak mi pani povedala že si to musím spraviť , majú to aj na stránke https://pdf.truni.sk/ a viac info o tých testov nájdeš tu https://www.scio.sk/nezavisle-a-spravodlive-pri...
Podávaš si prihlášku?

slamkasalamka
Autor odpoveď zmazal
slamkasalamka
28. mar 2025

@mama2015 prosím ťa, ty si si podala prihlasku, nasledne si si spravila scio test a teraz cakas na vyjadrenie, ci ta prijmu?

mama2015
29. mar 2025

@slamkasalamka prihlášku som poslala a termín na test mám 26.4. A potom už len čakať na vyjadrenie

zuzulka878
4. máj 2025

Ahojte😊
Aj ja sa chcem informovať na externé štúdium "Predškolská a elementárna pedagogika". Mám viac ako 10 rokov praxe v MŠ, som samostatný učiteľ a mám VŠ nepedagogického smeru. Dokedy bolo treba poslať prihlášku? Je lepšie štúdium v TT alebo RK? Moc ďakujem za odpoveď🤗

mama2015
4. máj 2025
@zuzulka878

Ahojte😊
Aj ja sa chcem informovať na externé štúdium "Predškolská a elementárna pedagogika". Mám viac ako 10 rokov praxe v MŠ, som samostatný učiteľ a mám VŠ nepedagogického smeru. Dokedy bolo treba poslať prihlášku? Je lepšie štúdium v TT alebo RK? Moc ďakujem za odpoveď🤗

@zuzulka878 ahoj na Trnavskú univerzitu bolo treba poslať prihlášku do konca marca.. na RK neviem

slamkasalamka
5. máj 2025
@zuzulka878

Ahojte😊

@zuzulka878 aj RK do konca marca. Este mas moznost DPŠ, tam si este v termine

slamkasalamka
5. máj 2025
@mama2015

@slamkasalamka prihlášku som poslala a termín na test mám 26.4. A potom už len čakať na vyjadrenie

@mama2015 ako dopadli testy?🙂

slamkasalamka
5. máj 2025
@zuzulka878

Ahojte😊

@zuzulka878 píšem ti správu

Strana
z3