icon

Pomaturitné štúdium špeciálnej pedagogiky alebo kurz

ketrinka347
7. jún 2023

Dobry den viete mi poradit kam ist studovat spec.pedagogiku resp. nieco co by mi pomohlo pracovat s postihn.detmi ,ADHD,autistami?je aj ina moznost okr VŠ alebo pomatur.štúdia?

jaga18
7. jún 2023

Jedine VŠ. Kurzy a webinare sú fajn, ale za vzdelanie sa považovať nedajú.

katus226
7. jún 2023

V Centre včasnej intervencie som sa nedavno pytala. Ale krutili hlavou, ze jednoznačne VŠ, ze to je prilis velky objem uciva, aby stacil nejaky kratky kurz. Takze nic 🙁 ale zasa ked potrebujes iba nieco konkretne, jednu temu, urcite sa nieco najde na nete.

ketrinka347
autor
7. jún 2023

@jaga18 a co pomatur.studium?na VŠ nechcem isť

katus226
7. jún 2023

@ketrinka347 a co toto? https://ssospziar.edupage.org/a/studijne-odbory... len teda musis mat uz strednu pedagogicku, neviem, ci si studovala

luccija
7. jún 2023

@ketrinka347 musíš mať najprv učiteľstvo pre MS, až potom môžeš ísť na špeciálnu pedadogiku 2 r externú, ale VS to nenahradí.Ina možnosť nie je.Ak sa tomu chces naozaj venovať seriózne tak VS
Kamarátka chodila tu

ketrinka347
autor
7. jún 2023

@luccija aj ja tam chosim ale zatial ucotelstvo ms a vychovavatelstvo.1 rocnik.Uz som uvazovala ze budem potom pokracovat opat tam.Mohla by ste mi dat na tu kamosku kontakt ak je na fb.Kludne mi to napiste do spravy.

kacena4
7. jún 2023

ak chces pracovat zo zdravotne znevyhodnenymi musis nat VS pomaruritne ti nestaci. to max sksjeho speciped. mozes s pomaturitnym aj tak vedomosti takmer žiadne neda sa to porovnat s VŠ