icon

Pomaturitné študium - zdravotnícka škola Považská Bystrica

july0
30. máj 2023

Ahojte je tu niekto kto navševuje toto študium ? ako často sa chodí do školy a aj čas ? alebo poznate niekoho kto to ma vyštudovane a je zamestnaný aj ako prakticka sestra ?

Strana
z5
zabka4
1. nov 2023

@july0 este nie, a krv az od 2. polroku. A ty pojdes opat na skusky?

july0
autor
2. nov 2023

@zabka4 ano pôjdem

zabka4
2. nov 2023

@july0 uz budeš vediet ako da asi bude vyučovať. Synceka by si kam dala? Postrazia babky?

july0
autor
2. nov 2023

@zabka4 nie bude v škôlke dúfam ! babky obidve pracujú ešte a budú dllho 😀

niektoakoja
26. feb 2024

@july0 ahoj ideš teda skúsiť? 🙂

niektoakoja
27. feb 2024

@zabka4 ahoj prosím ta ,rozmýšľam ísť na pomaturitné tento rok. Vedela by si mi povedať koľko sa platí rocne a koľko hodín môže potom externista pripadne prítomnosťou v tie utorky a piatky vynechať do roka ? Ďakujem pekne 😉

july0
autor
28. feb 2024

@niektoakoja musim počkať na vyjadrenie od škôlky až potom môžem skúšať. ale vraj je malá šanca že mi ho vezmú pretože berú koronové deti a 3 roky bude mať až v okt 😞 no uvidíme

niektoakoja
28. feb 2024

@july0 ved uvidíš ešte nič nieje stratené ;) ja mam tiež dieta ,plus pracujem, v zamestnaní mi však umožnia navštevovať školu a prispôsobovať mi zmeny. I keby si dáš aj na ďalší rok není nič stratené. Co som čítala všade tak ženy chodia aj po 50 studovat. No ak ti to vyjde aj tento rok tak sa snáď uvidíme 🙂

july0
autor
29. feb 2024

@niektoakoja to je super ze v praci ti to umoznia ked som bola minuly rok na zapise a dozvedela ze jeden den je vyucba od rana tak mi to prislo studium pre nezamestnanych skor 😀

zabka4
1. mar 2024

@niektoakoja zaplatili sme 80€ na celý rok na nákup pomôcok rukavíc a podobne...a potom sme si kúpili tričká čo nám dala škola šiť. Inak nic

zabka4
1. mar 2024

@july0 je tam veľmi veľa pracujúcich a len si menia smeny v práci.

adrianaklapcik0
22. apr 2024

Ahojte, môžte my poradiť,chcem si podať prihlášku na externe štúdium,no neviem či ísť osobne u riaditeľa alebo sa dá poslať, ďakujem 🙂

zabka4
22. apr 2024

@adrianaklapcik0 do PB? Staci vypisat a s overenym maturitnym vysvedcenim zaniest do skoly. Budem drzat palce na skuskach. Daj potom vedieť.

zabka4
22. apr 2024

@niektoakoja
@july0 dajte vediet ako ste spravili skusky a či nastúpite. Potom sa budeme obcas stretavat v satni v nemocke

adrianaklapcik0
Autor odpoveď zmazal
adrianaklapcik0
22. apr 2024

@zabka4 ďakujem 🙂

Strana
z5