Pomaturitné študium - zdravotnícka škola Považská Bystrica
Ahojte je tu niekto kto navševuje toto študium ? ako často sa chodí do školy a aj čas ? alebo poznate niekoho kto to ma vyštudovane a je zamestnaný aj ako prakticka sestra ?
@july0 ahoj ideš teda skúsiť? 🙂
@zabka4 ahoj prosím ta ,rozmýšľam ísť na pomaturitné tento rok. Vedela by si mi povedať koľko sa platí rocne a koľko hodín môže potom externista pripadne prítomnosťou v tie utorky a piatky vynechať do roka ? Ďakujem pekne 😉
@niektoakoja musim počkať na vyjadrenie od škôlky až potom môžem skúšať. ale vraj je malá šanca že mi ho vezmú pretože berú koronové deti a 3 roky bude mať až v okt 😞 no uvidíme
@july0 ved uvidíš ešte nič nieje stratené ;) ja mam tiež dieta ,plus pracujem, v zamestnaní mi však umožnia navštevovať školu a prispôsobovať mi zmeny. I keby si dáš aj na ďalší rok není nič stratené. Co som čítala všade tak ženy chodia aj po 50 studovat. No ak ti to vyjde aj tento rok tak sa snáď uvidíme 🙂
@niektoakoja to je super ze v praci ti to umoznia ked som bola minuly rok na zapise a dozvedela ze jeden den je vyucba od rana tak mi to prislo studium pre nezamestnanych skor 😀
@niektoakoja zaplatili sme 80€ na celý rok na nákup pomôcok rukavíc a podobne...a potom sme si kúpili tričká čo nám dala škola šiť. Inak nic
Ahojte, môžte my poradiť,chcem si podať prihlášku na externe štúdium,no neviem či ísť osobne u riaditeľa alebo sa dá poslať, ďakujem 🙂
@adrianaklapcik0 do PB? Staci vypisat a s overenym maturitnym vysvedcenim zaniest do skoly. Budem drzat palce na skuskach. Daj potom vedieť.
@niektoakoja
@july0 dajte vediet ako ste spravili skusky a či nastúpite. Potom sa budeme obcas stretavat v satni v nemocke
@zabka4 ďakujem 🙂

@july0 este nie, a krv az od 2. polroku. A ty pojdes opat na skusky?