Predškolská a elementárna pedagogika (prijatí) externisti 2022/2023 - Prešov
Ahojte, milí spolužiaci 😉 Kým nastupíme, mohli by sme pokecať, prečo ste sa prihlásili, možno spoznať sa skôr ako sa nám to začne. Asi nás tu veľa nebude, neviem, či niekto preferuje modrý koník, ale asi skôr mesenger😁... Som zvedavá z akých končín ste sa hlásili, môžeme si vymieňať informácie o škole a podobne🍀
@zelenakobyla123 prečo by nie? tiež som externistka v PO, ale už 5. rok... externisti bývajú aj normálni dospelí ľudia, aj matky... nie len 18 roční....
@veronika3110 áno, ale býva takých málo😅
@zelenakobyla123 a co? Ja, mam 38 a idem študovať. Prečo? Pomôže mi to v kariére, hlavne platovo
@zelenakobyla123 A Ty kde žiješ? Študujú aj dospelí ľudia, moja mama študuje na univerzite tretieho veku, sesternica 35 ročná študuje pedagogiku, moja naj kamoška študuje za zdravotnú sestru a doma má dve malé deti.
@zelenakobyla123 takých býva málo? Ja som práve ukončila externe bc. a boli tam práveže väčšinou dospelí ľudia po 30-ke 🧐 a to nás bolo 80.
@zelenakobyla123 tak to mi je úvaha, 🤭 ale máš odpustené, uvažujem, čo tu asi robíš ty😁 tik tok už je preplnený?
Ahojte, som rada, že som našla takúto diskusiu. Mám 32 r. a študovať idem kôli tomu, aby som si platovo prilepšila. Bc už síce mám, ale z iného odboru...
@roxy2015 ja mám 34 a tiež idem študovať kvôli prilepšeniu platu, nič nám to nevezme "dôležitého" (čas, peniaze, nervy... 😁) skôr naopak....
@naduska007 mňa presvedčila kolegyňa, teraz je v 2.ročníku. A úprimne, keď si mám predstaviť, že budem celý život robiť za také peniaze , za aké robím teraz, tak mi je z toho zle....
@roxy2015 no vídiš, aspoň ti poradí, prvý ročník vraj bude najťažší, kým sa nastavíme a zorientujeme...
@naduska007
@roxy2015 ahojte, je to trosku dlhsie co ste pisali,ale zaujimalo by ma,ci ste nestupili a akoo to zvladate.je to ozaj take tazke ako som nasla v niekolkych prispevkoch? Dakujem za kazdu odpoved..kludne aj detaily 😁😁
@rakovcanka ahoj ty si sa hlásila tento rok?
@cucoriedka90 ahoj.nakoniec nie,kedze k tomu co ja chcem robit by to bolo zbytocne narocne, po debate s riaditelkou jednej strednej skoly som tam nakoniec nedala prihlasku.

@naduska007 sorry girl ale toto je dosť trapas, ak niekto vo veku, že ide na vysokú je na modrom koníku, tak čisto z toho že sa tu smeje na výlevoch ľudí😂 takže tu spolužiakov asi moc nenájdeš😀