icon

Predškolská a elementárna pedagogika - Ružomberok, externé štúdium

jakubjakovae
10. jan 2023

Prosím vás... ktorá tam študujete....ako prebiehajú prijímacie skúšky na túto školu .... musím ovládať aj nejaký hudobný nástroj? Dakujem za každú odpoveď

Strana
z3
laurikagab
4. dec 2025
@kikusik88

@laurikagab a ano ide mi o to byt v školstve aj napriek veku 38 ☺️ myslim ze aj s pomaturitnym sa sa uplatniť.... možno este lepsie nakolko nebudem taka draha pre zriadovatela ☺️

@kikusik88 ona sa uplatnila s pomaturitnym v skolke aj ako asistentka v skole, ale kvoli nejakym organizacnym zmenam a platu je pre nu teraz lepsie VS

anonym_c25d31
5. dec 2025
@laurikagab

@kikusik88 ona sa uplatnila s pomaturitnym v skolke aj ako asistentka v skole, ale kvoli nejakym organizacnym zmenam a platu je pre nu teraz lepsie VS

@laurikagab ano, kolu platu je lepsie mat vš

kikusik88
8. dec 2025
@laurikagab

@laurikagab ano koli platovej triede je určite lepsiemat VŠ,myslim ze aj kolegyne ta beru inak s titulom aspon bc ako len s pomaturitnym. To si myslia ze si si to vlastne vymyslela 😂 moja svokra ma len strednu pedagogickú a robi v skolke takmer 40r. A deti ju zbožňujú. Asi zacnem tam, a uz ked budem vediet o com pedagogika je,naucia ma nastroj a nejake zaklady mozno sa dam na BC.mozno je to strata času. Ale neviem ci by som zvladna hned VŠ ked mi nejde matika,anj sa tiez obavam nástroj ani nejdem rozprávať 🫣 noty sú pre mna gulky a čiarky 🫢

laurikagab
8. dec 2025
@kikusik88

@laurikagab ano koli platovej triede je určite lepsiemat VŠ,myslim ze aj kolegyne ta beru inak s titulom aspon bc ako len s pomaturitnym. To si myslia ze si si to vlastne vymyslela 😂 moja svokra ma len strednu pedagogickú a robi v skolke takmer 40r. A deti ju zbožňujú. Asi zacnem tam, a uz ked budem vediet o com pedagogika je,naucia ma nastroj a nejake zaklady mozno sa dam na BC.mozno je to strata času. Ale neviem ci by som zvladna hned VŠ ked mi nejde matika,anj sa tiez obavam nástroj ani nejdem rozprávať 🫣 noty sú pre mna gulky a čiarky 🫢

@kikusik88 super si to napisala.😊ja tiez ani sluch, ani kreslenie..ale deti Milujem..Ona zacala VS aj skrz toho, ze sa hovorilo o zmene v zakone, ze ucitelky v MS musia mat minimalne Bc..tak ty mas vyhodu, ze mozes nastupit na miesto svokry ked pojde do dochodku..

Strana
z3