Predškolská a elementárna pedagogika - Ružomberok, externé štúdium
Prosím vás... ktorá tam študujete....ako prebiehajú prijímacie skúšky na túto školu .... musím ovládať aj nejaký hudobný nástroj? Dakujem za každú odpoveď
@kikusik88 ona sa uplatnila s pomaturitnym v skolke aj ako asistentka v skole, ale kvoli nejakym organizacnym zmenam a platu je pre nu teraz lepsie VS
@laurikagab ano, kolu platu je lepsie mat vš
@kikusik88 ona sa uplatnila s pomaturitnym v skolke aj ako asistentka v skole, ale kvoli nejakym organizacnym zmenam a platu je pre nu teraz lepsie VS
@laurikagab ano koli platovej triede je určite lepsiemat VŠ,myslim ze aj kolegyne ta beru inak s titulom aspon bc ako len s pomaturitnym. To si myslia ze si si to vlastne vymyslela 😂 moja svokra ma len strednu pedagogickú a robi v skolke takmer 40r. A deti ju zbožňujú. Asi zacnem tam, a uz ked budem vediet o com pedagogika je,naucia ma nastroj a nejake zaklady mozno sa dam na BC.mozno je to strata času. Ale neviem ci by som zvladna hned VŠ ked mi nejde matika,anj sa tiez obavam nástroj ani nejdem rozprávať 🫣 noty sú pre mna gulky a čiarky 🫢
@laurikagab ano koli platovej triede je určite lepsiemat VŠ,myslim ze aj kolegyne ta beru inak s titulom aspon bc ako len s pomaturitnym. To si myslia ze si si to vlastne vymyslela 😂 moja svokra ma len strednu pedagogickú a robi v skolke takmer 40r. A deti ju zbožňujú. Asi zacnem tam, a uz ked budem vediet o com pedagogika je,naucia ma nastroj a nejake zaklady mozno sa dam na BC.mozno je to strata času. Ale neviem ci by som zvladna hned VŠ ked mi nejde matika,anj sa tiez obavam nástroj ani nejdem rozprávať 🫣 noty sú pre mna gulky a čiarky 🫢
@kikusik88 super si to napisala.😊ja tiez ani sluch, ani kreslenie..ale deti Milujem..Ona zacala VS aj skrz toho, ze sa hovorilo o zmene v zakone, ze ucitelky v MS musia mat minimalne Bc..tak ty mas vyhodu, ze mozes nastupit na miesto svokry ked pojde do dochodku..

@laurikagab a ano ide mi o to byt v školstve aj napriek veku 38 ☺️ myslim ze aj s pomaturitnym sa sa uplatniť.... možno este lepsie nakolko nebudem taka draha pre zriadovatela ☺️