Predškolská a elementárna pedagogika UK, TRUNI, UNIBA - externe
Ahojte, tak koho zobrali na externe na PEP? Mňa na truni a ukf, unibu stále neviem výsledky. Neviem sa rozhodnúť kam ísť, máte nejaké pre a proti? S dochádzaním to mám cca rovnako som od Piešťan..
@uprimnazienka píšem ti 😊
@gaaranoluna ahoj. Prosim mozem sa opytat, co bolo na prijimackach? Ako prebiehaju?
@kacenka155 ja som prijímačky nerobila.. na šk. Rok 23/24 ešte neboli
@gaaranoluna no zbohom 🙈 dakujem za info 🙂
@gaaranoluna a ešte prosim teba... kedy su prednasky, skusky... ? Ako casto chodis do skoly?
@kacenka155 prvy semester boli prednasky v sobotu od 8mej do 16tej. Druhy semester su tam aj piatky. Skusky su po dohode s ucitelom, ci online podvecer cez tyzden alebo prezencne pocas celeho tyzdna...vacsinou tiez poobede
@gaaranoluna ahoj,kam si nakoniec isla? Nevies ako to je tebto rok z prijmackami?
@gaaranoluna Dobrý deň prajem, chcela by som sa opýtať. Uvažujem si dať prihlášku na Trnavskú univerzitu PEP externe . A chcela by som sa teda opýtať ako často sa chodí do školy ? A či len soboty alebo aj piatky. Lebo Bratislave sa chodia piatku a soboty. Neviem či my zamestnávateľ ožení tie piatky. Počula som že v Trnave na externe je to väčšinou prednášky online. Je to pravda? Ďakujem za odpoveď.
@simona14 vBA nie je tych piatkov zas tolko, zeby sa to nedalo prezit 🙂
@kacenka155 a sobot je vela? ako sa ti tam pači? ja mám za sebou prvý semester na ukf Nr a končim ,rozmýšľam nad Ba ,NR ma veľmi sklamala ,keď nemáš protekciu alebo nie si sympatická tak jednoducho máš smolu .Budú ťa vláčiť na opravné aj tri razy a aj tak si budeš musieť predmet preniesť,no veľmi som znechutená z NR.
@maru1453 ja som sklamana z TT, tu som maximalne spokojna (zatial) a lutujem,ze som sem nesla skor.
Sobot mas tolko, kolko si zvolis predmetov. Teraz v letnom mam napr.takmer vsetky soboty od konca feb.do konca aprila. V maji uz len 2 tusim. Navolila som si vela predmetov, tak preto