Prešovská univerzita a štúdium predškolskej pedagogiky popri dieťati
Ahojte. Zvažujem podať prihlášku na Prešovskú univerzitu, štúdium predškolská a elementárna pedagogika, externou formou. Avšak mám teraz dvojmesačného syna. Má niekto takto skúsenosť so školou popri malom dieťati? Je ten odbor náročný?
Dobre viem, že v Košiciach na UPJŠ taký odbor nie je?
Mám spravenú nadstavbovú školu ako učiteľka mš a vychovávateľka, a chcela by som pokračovať v štúdiu, len neviem, či je teraz ten správny čas.
A tiež by ma zaujímalo, že koľko sa platí teraz za semester.
Ak dobre viem, tak sa píše iba bakalárska práca, skúšky sa tam nerobia
@barbara2024 uvidíme... Možno sa prihlásim na rozširujúce. Ale poviem vám, že v PO to strašné preháňajú. Aj DPS poniektorí chceli dokončiť inde lebo nároky boli dost vysoké... Každú sobotu sme boli v škole. Potom každý semester po 3 skúšky. Nič sa nedalo online.
@bianca11 ja by som najradšej išla do KE, ale tam také štúdium nie je..aj ja som počula, že niektori učitelia vyžadujú veľa
Ja rozmýšľam ,či Rkb alebo Prešov....ale som z LM....
@barbara2024 ahoj ako si sa rozhodla? Podala si si prihlášku?
@lucka1381996 ahoj, nie, nepodala som🙁cítim sa tak neisto, ešte to asi počká..najviac ma štve, že je to asi 2,5hodiny od nás, takže aj tá cesta ma trošku odrádza, a samozrejme financie, čo ak zaplatim, a nakoniec sa vzdám😩
@mayockakedy študovala vaša známa? Aký presný odbor? Išlo o o klasické štúdium alebo o rozširujúce ?
@lucka1381996 ahoj, nie, nepodala som🙁cítim sa tak neisto, ešte to asi počká..najviac ma štve, že je to asi 2,5hodiny od nás, takže aj tá cesta ma trošku odrádza, a samozrejme financie, čo ak zaplatim, a nakoniec sa vzdám😩
@barbara2024 zdravím, prihlásila si sa teda na štúdium?
@barbara2024 zdravím, prihlásila si sa teda na štúdium?
@michaelaff ahoj, nie😏

Dobrý deň. Ja tiež zvažujem buď elementárnu alebo aj špeciálnu pedagogiku v PO. Minulý rok som končila DPS,sama s dvoma deťmi. Štúdium sa dalo v pohode zvladnut. Bolo to náročné hlavne pred statnicami. My sme mali k záverečnej práci ešte napísať ďalšiu prácu z hlavného predmetu, ďalších 70-80 strán navyše + prax.