Prijímačky na pedagogický smer v Ružomberku
Ahojte navštevuje niekto alebo navštevoval katolícku univerzitu v Ružomberku pedagogický smer?
Mám otázočky ohľadom prijímačiek 😊
Ja tam študujem na pedagogickej
@123kika1234 ahoj môžem sa spýtať ako si so školou spokojná ? Dá sa to zvládať ? Uvažujem o externom štúdiu popri MD
Katolícku univerzitu vyštuduje ktokoľvek. 😅
@weronika171717 trošku blbá poznámka... sranda, prečo potom ubúdajú moji spolužiaci, ktorí tú školu nezvládajú?
@123kika1234 ahoj, je to náročné štúdium?
Prijímačky sú náročné?
Nevieš či poskytujú ubytko na internáte keď študuješ externé?
@karleh neviem, treba sa spýtať, či ponúkajú... Pre mňa to náročné až tak nie je, učenie zvládam, skôr to mám ja náročné v tom, že študujem učiteľstvo výtvarnej a musím veľa vecí vytvárať na výtvarné predmety..ale ináč si myslím, že sa to dá zvládnuť, keď sa človek priebežne učí..
@123kika1234 lebo zostia počas štúdia, že táto škola im bude na dve veci. Prečo potom v inzerátoch píšu, že absolventov z KU nechcú? Veď tam sú niektoré skúšky len za účasť na prednáškach.
@weronika171717 no neviem o tom, že by sme mali skúšky, len za účasť na prednáškach. Tak viem asi, že tí spolužiaci nedali skúšky, iné by bolo keby odišli a mali priemer do aspoň 2,0.
@123kika1234 lebo zostia počas štúdia, že táto škola im bude na dve veci. Prečo potom v inzerátoch píšu, že absolventov z KU nechcú? Veď tam sú niektoré skúšky len za účasť na prednáškach.
@weronika171717 to nie je absolutne pravda.

no pedagogicky smer je riadne siroky pojem...