Promócie po opravnej štátnej skúške: Ako to funguje?
Ahojte je tu niektokto obhajil svoju BP ale nepresiel zo statnej skusky? v auguste je opravny termin a promocie su v juni a v oktobri. Nevieme ci su nejako rozdelene na extérnych a dennych studentov tie promkcie.... Dakujem za kazde info.
Ty budeš mať promócie v októbri. Na stránke fakulty by ste mali mať zoznam kedy má aký odbor.
@januska12323 len to zvladnut v auguste obhajoba prebehla ok tema tiez v praktickej ma tak nachytali ze amen.... cize pojdem z téz a praktickej vsak? Kedze bakalarka je archivovana uz v crzp
@kaja765 ved bakalarku mas obhajenu a mas z nej aj znamku nie?
tak potom mas uz len ten zvysok statnic. a info o promociach ti daju priamo na skole - kazda to ma inak. ani na nasej ti, co statnicovali ako opravny termin, promocie nemali. len po statniciach dostali diplomy
@zuzuliennka1 ano znamku mam z bakalarky ta ked nebudu promocie tak co uz hlavne ze bude diplom a pokoj s ucenim 🤣 presne na kazdej skole je to ine
Ja som síce bakalára urobila na prvý sup, ale počas magisterského štúdia som si dala materskú, tak som končila neskôr a mali sme promócie. V novembri a bolo nás pomerne dosť tam, keďže na prvú supu to dalo len 9 ľudí z ročníka, nastupovalo nás asi 200 😆. Ťažké štátnice...
@kaja765 bakalárku máš obhajenu tak budeš mať skúšku len z toho predmetu ktorým si neprešla. Je ich viac? Máš 3 mesiace na učenie to dáš.

Toto ti povedia iba na študijnom oddelení, prípadne študijná poradkyňa. Napíš im mail a opýtaj sa, či je šanca, že budeš mať promócie. Bola som na 2 VŠ a na oboch ľudia z opravného termínu nemali nárok na promócie