Rekvalifikačné kurzy pre matky na materskej dovolenke
Rekvalifikačné kurzy Upsvar pre zamestnaných
Dobrý deň skúšal niekto v poslednom čase tieto rekvalifikačné kurzy? Rozmýšľam že by som šla na účtovníctvo, no pred časom bola politika Uspvar Prešov, že radšej vrátiť peniaze ako dať , či sa to náhodou nezmenilo. Som na MD a nechce sa mi nezmyselné behať vybaviť po úradoch keď aj tak to nemá zmysel.
Ja som skúsila, ako zamestnaná, ale zamietli mi pred 2 týždňami. Ale je veľa takých, treba skúšať znovu a znovu
Bola som ked som bola na RD, robila som si mzdy a personalistku aby som si vedomosti obnovila po MD/RD 🙂 Bolo to super na zaver skúska..
Bratovi zamietli barbersky kurz
je tam aj nejaká podmienka typu, že človek musí následne v danej oblasti, na ktorú sa vzťahuje kurz, pracovať určitú dobu?
@monsterablue Napísali že neefektivne vynakladanie finančných prostriedkov
Ďakujem vám takže je to 50/50, idem skúsiť
@satoshi fiha..a to znamená co? 😅 ze sa tebe ten kurz nehodi a boli by to zbytočné vyhodené peniaze?
@sandra49 To nikto nevie :D Ale mozu to tak ohodnotit,ak si vyberies profesiu, v ktorej podla nich nie je nedostatok pracovnej sily, pripadne v danom regione kde chces robit nie je po nej dopyt, alebo zhodnotia ze Tvoje kompetencie a sance na uplatnenie (vyplnas v prihlaske vzdelanie, kde pracujes, co tam robis, ako dlho, jazyky ktore ovladas, certifikaty ktore mas, co ovladas v ramci prace s PC) su OK a nepotrebujes sa rekvalifikovat.
@sandra49 To nikto nevie :D Ale mozu to tak ohodnotit,ak si vyberies profesiu, v ktorej podla nich nie je nedostatok pracovnej sily, pripadne v danom regione kde chces robit nie je po nej dopyt, alebo zhodnotia ze Tvoje kompetencie a sance na uplatnenie (vyplnas v prihlaske vzdelanie, kde pracujes, co tam robis, ako dlho, jazyky ktore ovladas, certifikaty ktore mas, co ovladas v ramci prace s PC) su OK a nepotrebujes sa rekvalifikovat.
@satoshi ahaa áno, to by dávalo potom logiku, ze to zamietnu. 😏 Ja som dala pozíciu, ktorá je nedostatkova a mala som aj od budúceho zamestnávateľa prísľub o prijatí po absolvovaní kurzu. Tak snáď to zaváži.

@sgilvadia ja, v piatok idem podpísať schválený kurz a budúcu stredu mi začina