icon

Rozširujúce štúdium SJL 2022/2023

udose
10. aug 2022

Ahojte
Je tu niekto kto sa chystá študovať rozširujúce štúdium sjl v Žuline alebo Trnave??

stvura
Odpoveď bola odstránená
adika011
24. apr 2023

@udose studujete sjl v ziline? Viete mi poskytnúť bližšie informácie? Ďakujem

mariastrbkova
2. mar 2025

Dobrý deň, viete aj mne poskytnúť bližšie info? Ďakujem

mariastrbkova
2. mar 2025

@adika011dobrý deň, viete aj mne poskytnúť bližšie info? Ďakujem

stvura
3. mar 2025

@udose ahoj, taka moznost v Trnave je? Pocujem prvy krat, ked som minuly rok hladala rozsirujuce bola len anglictina. Takze ak mas nejake info daj vediet

mariastrbkova
3. mar 2025

@udose zdravim, mate nejake blizsie info?

janqa199033
18. máj 2025

Zdravím, chystá sa z Vás niekto na rozširujúce štúdium SJL do Trnavy.

mariastrbkova
18. máj 2025
@janqa199033

@janqa199033 ja veľmi rozmyslam. Či ist alebo nie

stvura
19. máj 2025
@janqa199033

@janqa199033 ahoj, napisala by si mi viac? Ja milujem slovencinu a moje deti mi vzdy vravia ze by som si toto studium mala spravit...hlavne ma zaujima kedy prebieha, v ktore dni? (teraz studujem matematiku a veru tie piatky velmi nedavam - kedze nerobim v ucitelskej sfere nemam volno a musim cerpat dovolenku)

janqa199033
25. máj 2025
@stvura

@janqa199033 ahoj, napisala by si mi viac? Ja milujem slovencinu a moje deti mi vzdy vravia ze by som si toto studium mala spravit...hlavne ma zaujima kedy prebieha, v ktore dni? (teraz studujem matematiku a veru tie piatky velmi nedavam - kedze nerobim v ucitelskej sfere nemam volno a musim cerpat dovolenku)

@stvura ja sa ešte len rozhodujem. Matiku si kde robíš je to náročné?

mariastrbkova
9. júl 2025
@janqa199033

@janqa199033 ahoj, podala si si nakoniec prihlášku či nie? Ja asi idem 😊

janqa199033
9. júl 2025
@mariastrbkova

@janqa199033 ahoj, podala si si nakoniec prihlášku či nie? Ja asi idem 😊

@mariastrbkova nie mám na jeseň naplánovanú operáciu. Škoda ale neviem či by som to zvládla a koľko vymeskala. Tak to nechám o rok keď budú také podmienky ako teraz hlavne to online. Ja som tam aj volala a vravela mi pani že tento rok určite iba online bude.

mariastrbkova
9. júl 2025
@janqa199033

@mariastrbkova nie mám na jeseň naplánovanú operáciu. Škoda ale neviem či by som to zvládla a koľko vymeskala. Tak to nechám o rok keď budú také podmienky ako teraz hlavne to online. Ja som tam aj volala a vravela mi pani že tento rok určite iba online bude.

@janqa199033 Noo to je skoda. Mohli sme sa trápiť spolu 😉 tak držím palce nech vsetko dobre dopadne 😊