Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky na Prešovskej univerzite
Studovali ste niektora? Ako ste to zvladli? Zacinam v septembri, tak som zvedava na skusenosti. Dakujem.
@jarkakorenova ano studujem, mna sa studium paci, bavi ma to, nieco viac a nieco menej, ale je to riadna makacka. Chcu od nas tolko ako by sme boli na dennom. Vela seminarnych prac, vela sa ucim, ale ide to. Zimny semester som zvladla na pocudovanie velmi dobre. Pytajte sa, ak chcete este nieco vediet.
Ešte by ma zaujímalo, ako to je s dochádzkou- je výučba každú sobotu? A ak áno, ako dlho ste v škole- cca..zatiaľ toľko, ak ma ešte niečo napadne, môžem Vám napísať? Prajem pekný deň! 😉
@jarkakorenova vyucba je takmer kazdu sobotu. V zimnom semestri sme mali aj online hodiny v piatok poobede, ale to bolo iba 4x. Skola nam zacina o 8.00 a koncime oficialne o 17.30.
@zlostitko Veľmi pekne ďakujem za odpoveď..
..tak asi idem do toho. Večer si chcem podať elektronickú prihlášku. Akurát sa bojím tých sobôt. Mám troška komplikovanú rodinnú situáciu a viem, že tie soboty mi budú chýbať. Koľko, aspoň približne, je ich za jeden semester? A môžete mať aj nejaké absenčky? A vyučovanie je stále od 8- do 17: 30, alebo ste aj kratšie? Ja viem- otázok veľa, ale záleží mi na tom a tak som Vám veľmi vďačná za odpoveď- prajem pekný deň! j
@zlostitko prosím vás, prijali vás bez prijímačiek, či ste robili aj tie?
@jarkakorenova tiež sa pohrávam s tou myšlienkou...
@jarkakorenova tento semester mame 9 sobot. Ale to nie su len stratene soboty, to su aj vecere cez tyzden a nedele. Venujem sa tomu stale. Aj dnes som vyrabala pomocku na matematiku. Mozete mat aj absencky, treba sa mailom ospravedlnit a nejak to neriesia. Ja nikdy nie som do 17.30 🤭 ked mam dost, zdvihnem sa a idem domov. Aj tak si vsetko musite nastudovat sama.

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, či ste nastúpili na štúdium a ak áno, ako sa Vám to pozdáva. Pohrávam sa s myšlienkou podať si prihlášku, no počúvam- čítam rôzne veci...tak zháňam informácie "z prvej ruky". Vopred ďakujem za odpoveď- jk