Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky v Ružomberku: Skúsenosti a otázky
Prosim je tu niekto kto chodi alebo chodil do Ruzomberka na rozsirujuce studiu specialnej pedagogiky? Mam par otazok. Dakujem
@zuzusimu Áno
@valentinkas ahoj, prosím ťa vieš mi dať bližšie info k štúdiu na KU RK? Rozmýšľam nad prihláškou na špec. pedagogiku.
@zuzusimu ahoj, ty si teraz v prvom ročníku na špeciálnej pedagogike v RK (rozširujúce štúdium)?
@vieratrnava nakoniec nie ale chcela by som od septembra ist studovat
@zuzusimu ok, tiež rozmýšľam.
@santerra @valentinkas ahojte zienky, rozmyslam nad rozsirujucim studiom specky v Ruzomberku a pri hladani info mi vyskocila vasa diskusia. Boli by ste ochotne mi dat blizsie info ohladom studia/rozvrhu? Hlavne ma zaujima ako prebiehaju prednasky, ci prezencne alebo online a ci to prebieha pocas vikendov alebo aj pocas pracovneho tyzdna. Zvazovala som aj UK, ale oni to maju pocas tyzdna a riaditelka mi neda tolko studijneho volna. Verim, ze mi pomozete. Dakujem
@santerra @valentinkas ahojte zienky, rozmyslam nad rozsirujucim studiom specky v Ruzomberku a pri hladani info mi vyskocila vasa diskusia. Boli by ste ochotne mi dat blizsie info ohladom studia/rozvrhu? Hlavne ma zaujima ako prebiehaju prednasky, ci prezencne alebo online a ci to prebieha pocas vikendov alebo aj pocas pracovneho tyzdna. Zvazovala som aj UK, ale oni to maju pocas tyzdna a riaditelka mi neda tolko studijneho volna. Verim, ze mi pomozete. Dakujem
@slahacqua zistili ste nejaké informácie?

@valentinkas mohla by som ti napisat sukromnu spravu a popytat sa ra na nejake veci?