icon

Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky v Ružomberku: Skúsenosti a otázky

zuzusimu
1. feb 2024

Prosim je tu niekto kto chodi alebo chodil do Ruzomberka na rozsirujuce studiu specialnej pedagogiky? Mam par otazok. Dakujem

Strana
z2
zuzusimu
autor
19. feb 2025

@valentinkas mohla by som ti napisat sukromnu spravu a popytat sa ra na nejake veci?

valentinkas
20. feb 2025

@zuzusimu Áno

vieratrnava
7. apr 2025

@valentinkas ahoj, prosím ťa vieš mi dať bližšie info k štúdiu na KU RK? Rozmýšľam nad prihláškou na špec. pedagogiku.

vieratrnava
7. apr 2025

@zuzusimu ahoj, ty si teraz v prvom ročníku na špeciálnej pedagogike v RK (rozširujúce štúdium)?

zuzusimu
autor
7. apr 2025

@vieratrnava nakoniec nie ale chcela by som od septembra ist studovat

vieratrnava
8. apr 2025

@zuzusimu ok, tiež rozmýšľam.

slahacqua
11. máj 2025

@santerra @valentinkas ahojte zienky, rozmyslam nad rozsirujucim studiom specky v Ruzomberku a pri hladani info mi vyskocila vasa diskusia. Boli by ste ochotne mi dat blizsie info ohladom studia/rozvrhu? Hlavne ma zaujima ako prebiehaju prednasky, ci prezencne alebo online a ci to prebieha pocas vikendov alebo aj pocas pracovneho tyzdna. Zvazovala som aj UK, ale oni to maju pocas tyzdna a riaditelka mi neda tolko studijneho volna. Verim, ze mi pomozete. Dakujem

bianca11
2. jún 2025
@slahacqua

@santerra @valentinkas ahojte zienky, rozmyslam nad rozsirujucim studiom specky v Ruzomberku a pri hladani info mi vyskocila vasa diskusia. Boli by ste ochotne mi dat blizsie info ohladom studia/rozvrhu? Hlavne ma zaujima ako prebiehaju prednasky, ci prezencne alebo online a ci to prebieha pocas vikendov alebo aj pocas pracovneho tyzdna. Zvazovala som aj UK, ale oni to maju pocas tyzdna a riaditelka mi neda tolko studijneho volna. Verim, ze mi pomozete. Dakujem

@slahacqua zistili ste nejaké informácie?

vieratrnava
2. jún 2025
@bianca11

@slahacqua zistili ste nejaké informácie?

@bianca11 ahoj, tak ja som si nakoniec dala prihlášku na UK. Po 30.6. mi majú dať vedieť či ma prijali.

tinuska436
23. okt 2025
@santerra

@zuzusimu Ahoj. Ja sa chystám od septembra 😊

@santerra zdravím. Nastúpili ste na špeciálnu pedagogiku do RU? Ak áno, aký máte dojem?

Strana
z2