icon

Skúsenosti s kaderníckym kurzom cez úrad práce?

tinnka0506
20. jan 2025

Ahojte žienky,potrebujem poradiť v zopár veciach.Dala som si ziadosť na akreditovany kurz kaderníčka cez upsvar. Do žiadosti je potrebné mať vyplnené (potvrdené) od majiteľa nejakého kaderníctva,že po ukončení kurzu máte u neho isté pracovné miesto.Je to podmienka mať to tam vyplnené aj keď to nieje oficiálne a záväzné,je to len pre odsúhlasenie akreditovaného kurzu a jeho preplatenia.Mate s tým prosím skusenosť? Ako ste to riešili vy prosím?
Druhá otázka,máte skúsenosť s Akadémiou plus a konkrétne s kadernícky kurzom? Máte ho niektorá úspešne za sebou a aj ste sa uplatnili?
Ďakujem🙏🏾

janetinka27
20. jan 2025

@tinnka0506 ahoj a planujes potom ist robit kadernicku ako zamestnanec abo na zivnost?

tinnka0506
autor
20. jan 2025

@janetinka27 no samozrejme že ku základnému kurzu si po ukončení musím ešte zo pár dodatočných kurzov dorobiť aby som ľudì "nekatovala" 🤣 ale potom plánujem živnosť keď už budem Full zaučena si a pripravená sa tejto práci venovať naplno.

janetinka27
20. jan 2025

@tinnka0506 pytala som sa preto,.ze na zivnost nestacia kurzy, treba potom aj tzv.zivnostensku skusku

tinnka0506
autor
21. jan 2025

@janetinka27 áno viem,manžel je barber,tiež musel robiť živ. skúšku.

the_ellen
3. dec 2025

@tinnka0506 ahoj,môžem sa opýtať ako si dopadla?Rozmyslam práve tiež nad kaderníckym kurzom a muž tiež je barber 🤣Tak ma to láka tiež