Skúsenosti s pomaturitným štúdiom na diplomovanú všeobecnú sestru
Dobry den.Uz dlhsiu dobu zvazujem ze by som isla studovat tento odbor.Vzdy som tuzila pracovat ako zdravotna sestra.Mam vystudovanu SZS-farmaceuticky laborant.Budem rada ak sa podelite o skusenosti ako prebieha studium,ake predmety sa vyucuju a pod.Studovat by som chcela v Nitre tak ak mate konretnu skusenost budem rada.
@hlohovcanka od Nitry Vycapy Opatovce. Jasne, za vyskúšanie nič nedáme.
@danielak84 ak chces mozme si pisat sukromne správy
@hlohovcanka aj ja sa chystám , síce mam trocha obavy , mám už vyše 40... už ste si podali prihlášku ?
@danielak84 aj ja sa hlásim , možno budeme spolužiačky 🙂
@urbka79 jej super, už budeme 3.
@danielak84 ahoj mozes mi poradit? Ak nemam zdravotnícku strednu skolu aj tak mozem ist na Bc. Zdravotná sestra? Ďakujem
@lienk12 ahoj. Myslis vysoku skolu s titulom Bc.? Najlepsie bude ked zavolas na skolu a opytas sa.
Ahoj prosím Vás to trojročné štúdium čo idete je diplomové sestra?To sa študuje externé?Alebo denne a ak ako sa to dá popri deťoch a práci ďakujem za odpoveď.
@badimeria trojročná diplomová tento rok neotvarala štúdium, my teraz chodíme na externe 2rocne praktická sestra
@hlohovcanka ďakujem za odpoveď a kde ak smiem vedieť ja chcem nastúpiť sept 2022 len neviem či je to stále praktická s. alebo to premenovali na tej 2rocke.Je to prosím ťažké štúdium?Ako vyzerá prax aj odoberate krv?Dakujemmmm
@urbka79
@danielak84
@hlohovcanka Ahojte baby, ako ste spokojne so studiom? Da sa to zvladnut? Tiez uvazujem, ci ist na 2 rocne alebo na to denne 3 rocne. Nelutujete, ze ste nesli na tu diplomovanu? Kolko mate tyzdenne hodin teorie a kolko praxe? Dakujem.
@ebbi Ahoj. Vsetky co si oznacila sme spoluziacky😁. Nelutujem ze som sa na to dala a chcem ist aj externe na vysku-osetrovatelstvo. Dala som si prihlasku a cakam ci ma vezmu. Urcite je lepsia vyska s bc titulom ako dipl sestra.
@ebbi Este som zabudla odpovedat na tvoju druhu otazku. Chodime v stredu 12:30-18:20 len teoria a vo stvrtok 7:00-11:30 prax a potom do 16:50 zasa teoria. Ked ta to bavi da sa to zvladnut ale ucenia je viac nez dost.

@danielak84 odkial si? som rada že niekto sa tam hlási, tak to skúsime? aj ja som si povedala ak nie teraz tak nikdy