icon

Skúsenosti s pomaturitným štúdiom na diplomovanú všeobecnú sestru

danielak84
6. feb 2020

Dobry den.Uz dlhsiu dobu zvazujem ze by som isla studovat tento odbor.Vzdy som tuzila pracovat ako zdravotna sestra.Mam vystudovanu SZS-farmaceuticky laborant.Budem rada ak sa podelite o skusenosti ako prebieha studium,ake predmety sa vyucuju a pod.Studovat by som chcela v Nitre tak ak mate konretnu skusenost budem rada.

Strana
z2
hlohovcanka
11. apr 2021

@danielak84 odkial si? som rada že niekto sa tam hlási, tak to skúsime? aj ja som si povedala ak nie teraz tak nikdy

danielak84
autor
11. apr 2021

@hlohovcanka od Nitry Vycapy Opatovce. Jasne, za vyskúšanie nič nedáme.

hlohovcanka
11. apr 2021

@danielak84 ak chces mozme si pisat sukromne správy

urbka79
12. apr 2021

@hlohovcanka aj ja sa chystám , síce mam trocha obavy , mám už vyše 40... už ste si podali prihlášku ?

urbka79
12. apr 2021

@danielak84 aj ja sa hlásim , možno budeme spolužiačky 🙂

danielak84
autor
13. apr 2021

@urbka79 jej super, už budeme 3.

lienk12
9. aug 2021

@danielak84 ahoj mozes mi poradit? Ak nemam zdravotnícku strednu skolu aj tak mozem ist na Bc. Zdravotná sestra? Ďakujem

danielak84
autor
10. aug 2021

@lienk12 ahoj. Myslis vysoku skolu s titulom Bc.? Najlepsie bude ked zavolas na skolu a opytas sa.

badimeria
29. dec 2021

Ahoj prosím Vás to trojročné štúdium čo idete je diplomové sestra?To sa študuje externé?Alebo denne a ak ako sa to dá popri deťoch a práci ďakujem za odpoveď.

hlohovcanka
30. dec 2021

@badimeria trojročná diplomová tento rok neotvarala štúdium, my teraz chodíme na externe 2rocne praktická sestra

badimeria
30. dec 2021

@hlohovcanka ďakujem za odpoveď a kde ak smiem vedieť ja chcem nastúpiť sept 2022 len neviem či je to stále praktická s. alebo to premenovali na tej 2rocke.Je to prosím ťažké štúdium?Ako vyzerá prax aj odoberate krv?Dakujemmmm

ebbi
1. máj 2022

@urbka79
@danielak84
@hlohovcanka Ahojte baby, ako ste spokojne so studiom? Da sa to zvladnut? Tiez uvazujem, ci ist na 2 rocne alebo na to denne 3 rocne. Nelutujete, ze ste nesli na tu diplomovanu? Kolko mate tyzdenne hodin teorie a kolko praxe? Dakujem.

ebbi
1. máj 2022

@jaja8_9 Preco nie Strecnianska? Ja to mam najblizsie🤨Je to take zle?

danielak84
autor
2. máj 2022

@ebbi Ahoj. Vsetky co si oznacila sme spoluziacky😁. Nelutujem ze som sa na to dala a chcem ist aj externe na vysku-osetrovatelstvo. Dala som si prihlasku a cakam ci ma vezmu. Urcite je lepsia vyska s bc titulom ako dipl sestra.

danielak84
autor
2. máj 2022

@ebbi Este som zabudla odpovedat na tvoju druhu otazku. Chodime v stredu 12:30-18:20 len teoria a vo stvrtok 7:00-11:30 prax a potom do 16:50 zasa teoria. Ked ta to bavi da sa to zvladnut ale ucenia je viac nez dost.

Strana
z2