Skúsenosti s prijímačkami na farmáciu v Brne
Ahojte, je tu niekto, kto robil prijímačky do brna na farmáciu, chcela by som iba zistiť, či vám stačil ten čas (100minút) na vyplnenie otázok, je mi jasne, že nie každému sa to podarí vyplniť celé, ale či sa to dá stihnúť aspoň v rámci možnosti. Je 100 otázok na teste alebo ako je to? Keďže majú bodové hodnotenie chemia-40, biológia-40 a tsp-20. Chcem sa prihlásiť aj na prípravný kurz, ak máte niekto s tým skúsenosť, budem rada za každé postrehy a skúsenosti🙂
Neobávam sa ani tak toho učenia, ale skôr, či stihnem odpovedať na dostatok otázok, či mi ten čas bude stačiť.
A možno je tu niekto, kto sa naozaj bál a skončil lepšie ako čakal? Je to naozaj škola, na ktorú sa chcem dostať a bojím sa toho neúspechu.
@nikola629 Ahoj, ja som robila prijímačky pred dvoma rokmi, ešte v časoch, keď tam bola aj fyzika😀 a teda času bolo viac ako dosť, všetko sa dalo krásne stihnúť s pomerne veľkou rezervou. Tiež som sa toho trochu bála, ale v realite to vôbec nie je také zlé, ako sa zdá. Väčšina ľudí, ktorí to písali spolu so mnou tiež skončili oveľa skôr. Absolvovala som aj prípravný kurz, za mňa to boli pomerne zbytočne vyhodené peniaze, ale toto môže každý vnímať inak. Ak ťa zaujímajú podrobnosti, aj o škole ako takej, kľudne mi napíš, prijímačky som spravila a momentálne tam aj študujem. 🙂
@anonymnyzajac4 a kde studujes ?
Susedka studovala. Uz sice skoncila ale teda tam nemas co riesit , vravela ze mala kopu casu to mas kruzkovanie a k tomu robila aj fyziku, neboj
@julka828 Farmáciu v Brne.
Ďakujeem vam, @anonymnyzajac4 ozvem sa ohľadom školy.
@nikola629 Ahoj, ja som robila prijímačky pred dvoma rokmi, ešte v časoch, keď tam bola aj fyzika😀 a teda času bolo viac ako dosť, všetko sa dalo krásne stihnúť s pomerne veľkou rezervou. Tiež som sa toho trochu bála, ale v realite to vôbec nie je také zlé, ako sa zdá. Väčšina ľudí, ktorí to písali spolu so mnou tiež skončili oveľa skôr. Absolvovala som aj prípravný kurz, za mňa to boli pomerne zbytočne vyhodené peniaze, ale toto môže každý vnímať inak. Ak ťa zaujímajú podrobnosti, aj o škole ako takej, kľudne mi napíš, prijímačky som spravila a momentálne tam aj študujem. 🙂
@anonymnyzajac4 ahoj,môžem sa ozvať?

Farmacia na MUNI?
Ja zasa pochybujem, ze sa niekomu nepodari vyplnit vsetky otazky, resp. podla mna dost pruser, ked sa to niekomu nepodari, ved to su kruzkovacie otazky, tam moc nemas co riesit a zvycajne je minuta na kazdu otazku. Ono to znie, ze je to malo, ale nie je…
Len ak myslim muni, tam tam by malo byt asi 75 otazok a 75 min.
Ja som nestudovala farmaciu, ale osetrovatelstvo na LF, no prijimacie skusky su viac-menej rovnake, rovnaky princip (tiez chemia, biologia plus fyzika). Predtym som studovala psychologiu na FF a tam sme robili TSP (nieco ako SCIO) aj prijimacky zo psychologie a biologie, takze dve kola - dva testy v roznych terminoch, vsetko sa dalo uplne v pohode casovo stihnut. Drzim palce 🙂