Skúsenosti s prijímačkami na pedagogiku na UMB
Ahojte. Študuje niekto predškolskú a elementárnu pedagogiku na UMB v Banskej Bystrici? Čítala som že súčasťou prijímacej skúšky bude test z vedomostí týkajúcich sa pedagogiky ako i všeobecného rozhľadu. Na webe je uvedené že tézy budú zverejnené v predstihu no zatiaľ tam nie sú. Zaujímalo by ma ako prijímačky a taký test vyzerá, poprípade z čoho ste sa na neho učili. Ďakujem.
@mamickalisticka ďakujem
@nanalarh ahoj uz si si podala prihlasku?
@lucka201292 ahoj ešte nie
@nanalarh 12.2 je dod chystas sa?
@lucka201292 áno chystám
Ahojte, tiež sa chcem spýtať či viete z čoho sa treba učiť na prijímačky, nemohla som sa dnes dostaviť na DOD takže začínam stresovať že ako to bude keď nemám žiadne info. Viete mi nejak pomôcť? Ďakujem zatiaľ
@paulinaseptakova vraj v máji bude predpripravný kurz na príjmačky(treba si sledovať stránku školy), ale všetko budú posielať s pozvánkou na príjmačky…tézy čo tam približne bude… nám tam vravela že slovenčina, matematika, pedagogika a psychológia základy. Že je to v pohode 🤷♀️😊
Ahojte, tiež sa chcem spýtať či viete z čoho sa treba učiť na prijímačky, nemohla som sa dnes dostaviť na DOD takže začínam stresovať že ako to bude keď nemám žiadne info. Viete mi nejak pomôcť? Ďakujem zatiaľ
@paulinaseptakova ahoj uz su zverejnene tezy na stranke
@paulinaseptakova ahoj uz su zverejnene tezy na stranke
@lucka201292 ahoj, prosim ta. Tie tezy su stale k dispozicii na stranke, ci ich priebezne zverejnuju a odstranuju? V ramci prislusneho roka? Nikde to nevidim, pripadnemas ich k dispozicii ulozene? Dakujem.
ahojte aj mna by zaujimali temy, vedel by mi ich niekto poslat? Dakujem

@nanalarh neviem, či moja odpoveď bude relevantná, keďže som robilA prijímačky pár rokov dozadu, ale test je zo SJ a náuky u spoločnosti, také všeobecné. My osobne pred 7rokmi sme nemali žiadne veci z pedagogiky a ak áno tak max dve otázky. Išla som z gymnázia, pedagogiku sme nijak nepreberali.