Skúsenosti s rozširujúcim štúdiom informatiky
Ahojte,
je tu niekto z učiteľov na ZŠ, ktorí si podali alebo budú podávať prihlášku na rozširujúce štúdium informatiky (UK, TU, UMB, UPJŠ) na akademický rok 25/26? Je to bezplatné štúdium na 2 roky, externe, financované ministerstvom s cieľom, aby predmety ako fyzika, informatika, matematika, chémia boli vyučované naozaj odborne. Prihlášky treba poslať do 31.8.
Vyučujem anglický jazyk, ktorý mám vyštudovaný. Do úväzku mi dopĺňajú napríklad aj výtvarnú výchovu alebo hudobnú výchovu. Mám k tomu vzťah, ale veľmi ma láka práve aj informatika. Mám 28 rokov, ale do 2 rokov by sme chceli s partnerom bábätko. Jednoducho sa to vo mne bije. Rada by som však využila túto príležitosť a rozšírila si kvalifikáciu.

@anonym_autor aj mňa to láka. Práve INF.
@anonym_f20339 a ako ste sa rozhodli?
@anonym_autor Určite do toho choď. Si mladá, na dieťa je ešte času dosť.
@anonym_autor Urcite moznost vyuzi. Informatika je dobra volba. Ja som studovala na UPJS. Da sa to zvladnut, aj ked niektore predmety boli narocne. Komunikacia vyucujich by mohla byt lepsia, primerana tomu, ze komunikuju s dospelymi ludmi. Na tom by mali este popracocat.
@anonym_autor Urcite moznost vyuzi. Informatika je dobra volba. Ja som studovala na UPJS. Da sa to zvladnut, aj ked niektore predmety boli narocne. Komunikacia vyucujich by mohla byt lepsia, primerana tomu, ze komunikuju s dospelymi ludmi. Na tom by mali este popracocat.
@anonym_ebbcb7 Ďakujem. Ja som študovala na TU, plánujem si tam teda spraviť aj toto rozširujúce štúdium. Bola som tam veľmi spokojná.
@anonym_autor na informatiku ti odpovedat neviem, nestudovala som to, ale ohladom toho, ze ak chces dieta, tak urcite do skoly chod, vela ludi si vzdelanie doraba prave vtedy.

@anonym_autor aj mňa to láka. Práve INF.