Som naozaj divná, keď rada chodím do školy?
Ahojte, rozmýšľala som,že si tu len tak trošičku “vylejem” svoje srdce😄 Študujem na VŠ, konkrétne odbor učiteľstvo a veľmi ma to baví. Mám ale pocit,že vždy keď niekomu poviem,že rada chodím do školy,baví ma to a že som rada v školskom prostredí tak mám pocit,že na mňa pozerajú ako na divnú. Ja som dokonca na tom bohužiaľ tak,že tým,že doma sa necítim vždy najlepšie tak tá škola je môj akýsi únik. Minule som sedela vo vlaku a rozprávala som sa s mojou kamarátkou o mojej strednej škole,že mi celkom aj chýba. A vedľa nás bolo také možno 15 ročné dievča,ktoré sa mi z ničoho nič úplne drzo prihovorilo,že “A to akože prečo ti chýba škola?”. Mňa už zarazilo automaticky to,že mi tykala….a následne potom usúdila,že som divná. Ja neviem ale už som asi v takom veku keď som zistila,že si vzdelanie naozaj vážim a kladiem naň veľký dôraz a tak isto si vážim aj učiteľov. Viem,že školský systém nie je ideálny a naozaj má dosť chýb, ale keď sa nad tým zamyslím,že ja raz budem učiť a decká budú mať úplnú apatiu voči škole tak som trošku smutná😅 Viem,riešim hlúposti len ma to tak zarazilo
ano úžasné, si výnimočná, génius, unikát dnešnej doby 🙄 kks takéto kraviny vypisovať po fórach... prišla si si pre pochvalné komentáre, to je celé
no a? vela ludi studuje to co ich bavi.
@hnedovlaska1234 Deti v škole sa nájdu rôzne, na to treba byť pripravený, že budú aj také, čo sa im nebude chcieť tam ani chodiť a budú aj také, ktoré škola zaujíma. Niekedy to záleží aj od učiteľa, keď im vie dobre vysvetliť učivo a nájde si k nim cestu, ale sú aj také deti, čo nadávajú na učiteľov najrôznejšími nadávkami.
Chodis na prvu VS a vadi ti ze ti 15rocna tyka? No ty si hotova pani ucitelka uz 😅 vsak bud rada, mne taki, aj starsi, u nas v dedine vykaju a radost mi to fakt nerobi 😂 a teda do skoly som chodila rada, aj na zakladnu, aj na strednu a aj na vs, ked som nasla tu pravu pre mna (predtym som chodila na psychologiu a tam som nechodila rada, lebo ma to nebavilo…) a dokonca aj do prace som chodila rada a uz sa neviem dockat kedy sa tam po rd vratim. Az to je podla mna “uspech”, ked chodis rada aj do prace, nie len z povinnosti… takze napis o par rokov. Dovtedy, nech sa ti dari 🍀
@hnedovlaska1234 A kolko mas rokov, ked si prekvapena, ze Ti stredoskolacka tyka?
@hnedovlaska1234 Ak si nebola šikanovana v každej skole tak nebudeš tomu rozumieť. Ľahko sa žije tým,ktorí si toto nezazili. Plus moja neviem koľko máš ale ja som tiež mladá na VŠ a by mi bolo divne keby mi vykaju. To si prídeš až tak dôležito?🤣🤣
Už rozumiem prečo každý si myslí, že učiteľ je diagnóza. Lebo ty si toho už ukážkou.😀
Nie si divna, ja som mala rada skolu od ZS, cez SS az po VS. A vacsina spoluziakov na skolu skor frflala… ja som vzdy prahla po vedomostiach a hltala knihy. Kamarati sa vzdy nad tym blahosklonne usmievali, ale vzdy, ked to bolo treba, ocenili moj rozhlad. PS Nebola som cista jednotkarka, to ani zdaleka.
Inak, tiez nechapem, preco ti vadilo tykanie?
Ja si neviem predstaviť študovať niečo, čo by ma nebavilo a celkovo študovať len pre titul nasilu a chodiť do školy s tým, že mi je z toho zle.. nehovorím, že všetky dni sú super, že som nemala otravné predmety a že úplne každé ráno sa mi chce vstávať a ísť sem, ale keby mi to tu vadilo, tak v školskom systéme nevydržím tak dlho 😅dokonca že 3. stupeň VŠ s cieľom zostať na akademickej pôde… školu som ale mala celkom rada vždy, práve preto ma to aj vždy ťahalo učiť…podobne ako veľa ďalších kolegov… ale je úplne pochopiteľné, že to tak nemajú všetci, veľmi záleží od vzťahov, ktoré mali v triede aj s vyučujúcimi
@hnedovlaska1234 nie si divna a ja som mala tiez rada skolu.
Co je na tom divne? A to sa podrz, vela ludi dokonca bavi ich praca a tiez tam radi chodia!
Je to v úplnom poriadku. Práve naopak, nechápem tých, čo študujú niečo, čo ich nebaví. Ako by nevedeli, že vysoká škola nie je povinná.
15 ročná ti tyká, no to je neprístupné. Ajajaj. S ľuďmi, ktorí sú učitelia sa väčšinou ani nerozprávam, práve kvôli takémuto zmýšľaniu a nudnej povahe. Česť výnimkám.
Keď máš rada školu, fajn. Je to tvoja vec. Nie je to divné, no aj ja by som nad tým zdvihla obočie. Ja školu neznášam a nechápem, ako ju niekto môže zbožňovať.
este vela veci ta na ludoch zarazi, ked s nimi budes pracovat...
@hnedovlaska1234 Ja to mám presne tak isto :D tiež sa tento rok hlásim na učiteľstvo a teším sa na to :D na školu a neskôr na moju vysnívanú prácu 🙂 nie je to divné - byť iný neznamená divný (ako si myslia ostatní) :D vieš koľko som sa napočúvala rečí, že aký budem mať mizerný plat :D a ako sa zbláznim pri deckách alebo dokonca závisť, že budem mať tooooľko prázdnin a nerobiť nič :D to ma však neodradí od môjho sna 🙂 a môžem sa spýtať aké predmety študuješ? 🙂
@diefrau napisala som ti sukromnu spravu
Ja som rada chodila tiež xD
@hnedovlaska1234 mna to tiez bavilo vs aj stredna aj zakladka ale nie som ucitelka a ked som sa doma ucila mama na mna kricala nech sa tolko neucim ani surodenci ma v tom nevedeli pochopit. A prvy krat citam od niekoho ze ma rad skolu a ma rad ucenie. Uz sme dve. 🙂

@hnedovlaska1234 preco divna..
Ked ta to bavi a naplna nie je co riesit, ak ta bavi chodit do skoly nevidim na tom nic zle 🙂