Stredná odborná škola pedagogická Levoča - pomaturitné štúdium externe
Ahojte baby, chodíte niektorá na túto školu odbor učiteľka v mš. Zvažujem podať prihlášku a tak som sa chcela opýtať ako to chodí na škole, kedy sa študuje a ako je to s talentovkami, sú náročné?Nie som až tak dobrá v hudobnej a speve, ale výtvarná je ok. Ďakujem veľmi pekne za podelenie sa z vašimi skúsenosťami 🙂
@majkamia Dobrý deň môžem sa opýtať či ste sa zúčastnili na skúškach a ako ste dopadli? Ja tiež uvažujem, ale až nabuduci rok keďže teraz som sa neskoro spamätala. Ďakujem za odpoved
@99hviezda999 Dobrý deň idete tohto roku na skúšky?
@laura6384 nie, prihlásila som sa nakoniec na MPC základný modul na asistenta
@99hviezda999 mozem sa prosim opytat na aku skolu ? Dakujem
@meritka do Prešova cez MPC
@99hviezda999 este sa mozem prosim opytat ako prebieha vyucba ,ako casto ,kedy ,a podobne info ,dakujem
@meritka výučba je online, 3-4 krát do mesiaca, študuje sa rok základný modul a potom ešte jeden rok rozširujúci modul ../ základný modul vyšiel 190€
@99hviezda999 studium je určené pre SS-ov,či si musela mať vystudovanu VS??A podmienky prijatia,skúšky??
@bubinkaaa nemusíš mat VŠ…. Treba pozrieť ich stránku tam majú postup na podanie prihlášky….
@martinals ahojte dievčatá. Do pátrala som sa k tejto konverzácii. Tiež som podala prihlášku, práve mi došlo, že 6. 6 mam ísť tam. Strašne sa bojím 🙈 stresujem už teraz. Ešte tam je podmienka, že so sebou treba doniest tie prace 4 🙈 toho týždňa sa môžem pustiť do toho by ste ako natom? Idete to skúsiť?
@monika2809 ja som tiež bola v strese, neboj nieje sa čoho báť, keď budeš pripravená. Ja som si prihlášku nepodala. Každopádne držím palce 🙂
@monika2809 ahoj ja idem tiež na prijímacie skúšky 6.6. do Levoče
@laura6384 tak to sa tak uvidíme pravdepodobne. Tiež máš čas 6.45 až 7. 00? Ako sa cítiš? 🙈 Už máš všetko pripravené?
@monika2809 môžme cez SS?
Ahojte je ti niekto kto si bude podávať prihlášku tento rok na externe štúdium?
@patris03 ahoj .pôjdem skúsiť aj tento rok
@monika2809 Nevyslo to minulý rok ?
Neviete mi povedať bližšie o tomto študiu? Čítala som na podaní prihlášky že je potrebný očkovací preukaz ako to je myslené?
@patris03 nie nevyšlo .toho roku skúsim znova ,uvidíme .
@patris03 neviem kde si to vyčítala ,ale na externom studiu mne nič také nepíše ...a zatiaľ nedali ešte pre tento rok prijímačky .
@monika2809 čítala som to na stránke školy kde pri nástupe na externe štúdium, je potrebné v septembri doniesť očkovací preukaz alebo potvrdenie od lekára o očkovaní.

@martinals ďakujem 🙂