Štúdium farmácie verzus práca na polovičný úväzok
Co by ste si vybrali? Robit kancelarsku pracu na pol uvazku dobre platenu alebo skolu farmaciu denne studium
Školu. Pracovať budeš potom. Nejaké brigády sa dajú aj popri škole. Ale vzdelanie by bolo pre mna prioritou
To zalezi predsa od ciela, co chces v buducnosti robit. Ak farmaciu, tak urcite skolu, je to regulovane povolanie. Ak ale netusis a toto ti zarobi dost financii na rezervy, aby si mohla pripadne menit zameranie, tak chod do toho. Kazda zmena si vyzaduje cas a peniaze, z niecoho treba zit.
skolu
Školou casom zarobíš o dosť viac ako v kancelárii
Farmaceutov je desne malo. Ludi v kancelarii neskutocne kvantum
Ste si taki isti jednoznacne tou skolou ? Nebudem v buducnosti ak sa mi skola nepodari lutovat ze som opustila dobru pracu ?
Ak sa ti nepodari skola, tak mas smolu. Ale pracu si nejaku zozenies. Opacne to je problem. Zrovna farmacia nie je elektrickovy odbor, ale da sa zvladnut. A farmaceuti zarabaju pekne a v buducnosti aj budu
Ak sa ti nepodari skola, tak mas smolu. Ale pracu si nejaku zozenies. Opacne to je problem. Zrovna farmacia nie je elektrickovy odbor, ale da sa zvladnut. A farmaceuti zarabaju pekne a v buducnosti aj budu
@guiseppinka ano len tato praca je aj v mieste mojho bydliska a fakt som za 4 hodiny vyborne platena. Vobec neviem co mam robit
Nechala by som si rok tú prácu a teda aj čas na rozmyslenie .Študovať môžeš začať aj o rok.Nic sa nestane a cítim,že to tak nejako cítiš tiež.
Kancelarska praca na pol uvazku nie je ziadne terno bohuzial. To mozes robit, ked ti skola nevyjde, respektíve brigadovat cez prázdniny..
Farmacia nebude lahka, ale zase ak zamakas, mozes byť o par rokov inde ako s kancelárskou prácou. A este ked ta ta praca aj bude bavit...
Urcite skolu. Ta sa ti do zivota viac oplati ako kancelarska praca na pol uvazku.
Naco si sa prihlasila na skolu, ked na nu ani nechces ist?
Jednoznačne, by som išla po štúdium. Za svoj život sa ešte namakáš dosť, ale teraz máš príležitosť študovať, jednu z tých lepších odborov. Nezahoď túto šancu, len pre robotu... Držím prsty✊
Ak na pol uvazku teraz zarabas 2000 netto, tak by som tam ostala. Ale pokial nie, tak skola. Mas 4 roky skoly, piaty je prax v lekarni a statnice. Ak spravis skusky, tak mozes pomedzi semestre robit v tej firme...
Mam vela kamosiek farmaceutiek. Jedna nevedela k sebe najst rok niekoho.
Naco si sa prihlasila na skolu, ked na nu ani nechces ist?
@jamidea praveze chcem len medzi casom prisla aj tato praca

podla financii,ak by financie nebol problem tak jednoznačne školu.