icon

Štúdium fyzioterapie

medeaa
19. sep 2020

Ahojte, mozno niekto bude mat skusenost. Chcela by som vyskusat externe studium fyzioterapie. Hladala som, ktore skoly ponukaju externe bakalarske studium a zopar som ich na Slovensku nasla. Velmi tazko sa vsak orientuje na ich strankach a v podmienkach na prijatie na studium. Napr. SZU v BA ma podmienku ukoncene stredoskolske vzdelanie rehabilitacneho pracovnika. Nepracuje niekto z vas v tomto sektore, alebo nema skusenosti, ci je podmienka mat ukoncenu nejaku strednu zdravotnu skolu, ak by chcel clovek studovat extrene fyzioterapiu na Slovensku?

deti95060810
19. sep 2020

je možnosť aj v Olomouci - ..... pozri RC CORPUS - majú stránku

medeaa
autor
19. sep 2020

@deti95060810 dakujem, pozriem sa, aj ked zatial zvazujem iba Slovensko kvoli sucasnej situacii, ktora podla mna potrva este dost dlho...

nina004
19. sep 2020

@medeaa Na Slovensku bez toho, aby si už mala základy rehabilitácie ,ťa externe na bc fyzio nezoberú. Je to určená škola hlavne pre tých ,ktorý majú vystudovaného rehabilitačného pracovníka a nebola za nich ešte možnosť študovať bakalára a magistra v tomto obore. Ale ako píše @deti95060810 skús pozrieť v ČR ,teraz otvorili prvý rok externého bakalára v obore fyzioterapa v Ústí nad Labem.

medeaa
autor
19. sep 2020

@nina004 dakujem, aj som si myslela, ze to tak bude...

michalinkaa
29. okt 2021

@medeaa ahojky ja tiez zvazujem nad tymto studiom, ale nenasla som nikde v podmienkach ze musis mat strednu zdravotnu- odbor rehabilitacny pracovnik.

medeaa
autor
30. okt 2021

@michalinkaa ahoj, akurat som sa o tom bavila s kamaratkou a ta tiez tvrdi, ze nie. Zrejme to zacnem opat zvazovat...

michalinkaa
31. okt 2021

@medeaa https://fzv.ucm.sk/sk/bakalarsky-stupen-studia-...
myslim v Tt na ucm to nevyzaduju,
ale vyzera to byt veelmi narocne studium ked som si citsla sylabus, mozno ked dcerka vyrastie 🙂