Štúdium medicíny popri práci
Ahojte , po 3 rokoch štúdia medicíny som sa rozhodla pracovať na onkológii ako radiologicky technik. A ďalej študujem medicínu, však polovičku mám za sebou. Je to podľa vás časovo náročné? Lebo mám upravený aj rozvrh hodín+ aj práca je dobre platená a časovo, fyzicky nenáročná. Aký je váš názor a skúsenosť?
A to mas uz tu pracu radiologickeho technika istu? Ak ano, mas ten odbor vystudovany? Pretoze pochybujem, ze by ta zamestnali bez prislusneho vzdelania, ktore radiologicky asistent musi mat. A ano, cokolvek popri medicine je casovo narocne, to ti tak vyjdu casovo aj na skole a aj v praci?
tiež sa mi to nezdá. ešte sa opýtam to na Slovensku?
čo viem medicína ako jeden z mála odborov sa nedá študovať popr zamestnaní. niečo mi tu nesedí
Vela mojich spoluziakov pracovalo ako sanitar na roznych oddeleniach, od ara az po psychiatriu. V praxi to vyzeralo tak, ze robili vsetko to, co zdravotne sestry. Robili nocne a vikendy.
Vela mojich spoluziakov pracovalo ako sanitar na roznych oddeleniach, od ara az po psychiatriu. V praxi to vyzeralo tak, ze robili vsetko to, co zdravotne sestry. Robili nocne a vikendy.
@anonym_abf6eb ale to nebol ich hlavný pracovný pomer. skôr to mali formou brigády nie?
viem o prípade kedy študoval medicínu a do nemocnice chodil brúsiť nože. len tie nože nebrúsil denno denne 8 hod. chodil nepravidelne .
@anonym_abf6eb ale to nebol ich hlavný pracovný pomer. skôr to mali formou brigády nie?
viem o prípade kedy študoval medicínu a do nemocnice chodil brúsiť nože. len tie nože nebrúsil denno denne 8 hod. chodil nepravidelne .
@anonym_5794f2 Ano, bola to brigada, ale realne vedeli byt aj 4x do tyzdna v nemocnici a zarobili si slusne
@anonym_5794f2 Ano, bola to brigada, ale realne vedeli byt aj 4x do tyzdna v nemocnici a zarobili si slusne
@anonym_abf6eb ale je rozdiel brigáda a rozdiel hlavný prac. pomer. 😉
@anonym_abf6eb ale je rozdiel brigáda a rozdiel hlavný prac. pomer. 😉
@deti95060810 autorka nepise ze je to praca na tpp. Praveze pise ze je casovo nenarocna a ma upraveny rozvrh.
Ako sa da upravit rozvrh, ked od 4.rocnika je kazdodenna prax na danom oddeleni 7-14h?
+ nemas za sebou ani radiologiu ako predmet na medicine, nieto este bc.vzdelanie potrebne na radiologickeho technika
Cele divne
Ako sa da upravit rozvrh, ked od 4.rocnika je kazdodenna prax na danom oddeleni 7-14h?
+ nemas za sebou ani radiologiu ako predmet na medicine, nieto este bc.vzdelanie potrebne na radiologickeho technika
Cele divne
@sisa_s tiež mi to nesedí, pár absolventov medicíny máme v rodine
Cele divne
@sisa_s nie vsade su bloky od 4 rocnika. V ke bloky zacinaju az v piatom, ako to je v ba to neviem. Staci ak si nejake cviko prehodila k inej skupine a ma skolu 2x do tyzdna…
@sisa_s nie vsade su bloky od 4 rocnika. V ke bloky zacinaju az v piatom, ako to je v ba to neviem. Staci ak si nejake cviko prehodila k inej skupine a ma skolu 2x do tyzdna…
@anonym_abf6eb 2x do tyzdna rozvrh na medicine? To ide paradne dolu vodou...ale nebudem komentovat uroven skoly, pointa je, ze nemoze robit radiologickeho technika bez vzdelania
@anonym_abf6eb 2x do tyzdna rozvrh na medicine? To ide paradne dolu vodou...ale nebudem komentovat uroven skoly, pointa je, ze nemoze robit radiologickeho technika bez vzdelania
@sisa_s a aky je rozidel ci ma jedno-dve cvika kazdy den, alebo si to naseka vsetko do dvoch dni?
@kawezsi Kým sa to dá zvládať, tak to môžeš takto robiť, ale na prvé miesto treba dať dokončiť úspešne štúdium.
@sisa_s Tiez nechapem, co je na tom udaji take sokujuce, ze to podla teba ide dolu vodou? Ja som mala vo stvrtaku tak blby rozvrh ako nikdy, pritom keby nam to nahustili, tak sedim tak 2-2,5dna od rana do vecera v skole a zvysok som sa mohla ucit.. ale nie, v piatok o jednej bolo treba chodit na socialne lekarstvo🙂🙂🙃.. Nemyslim, ze toto je udaj, na zaklade ktoreho mozes hodnotit, ako je na tom uroven skoly.
@summer138 asi sa to tak da ked je už 3 ročníku.
@alickapusinka to môže max robiť sanitara. Nie radiolog technika.
@anonym_abf6eb v ke bloky zacinaju od 4 rocnika pozor
No podla mna je toto nejaka divna kombinacia a nieco tu nesedi
@anonym_abf6eb v ke bloky zacinaju od 4 rocnika pozor
@anonym_305812 nie, nezacinaju ;)
@anonym_305812 nie, nezacinaju ;)
@gregik66 tiez studujem 👍🏻 ale v poriadku

@kawezsi to môžeš takto pracovať? Veď oni majú samostatný študijný odbor aj vlastnú komoru? To ti u nich v komore prešlo?