icon

Štúdium umenia v Banskej Bystrici

laborant123
Včera o 17:09

Ahojte, chodi alebo chodil niekto na akademiu umení v Banskej Bystrici? Ako vyzerá test zo všeobecno-kultúrneho prehľadu a dejín umenia? Ak by ste mi vedeli povedať niečo ku štúdiu, poprípade dali nejaké rady, bola by som vám veľmi vďačná. 🙂

martinmmartin
Včera o 17:47

Co je tvoj plan potom ako spromujes? Ake si myslis ze najdes uplatnenie? Vyplata, hypoteka, rodina, deti, majetok, dochodok.......Dejny umenia podla
mna nemaju moc pekne vyhliadky. Poznas osobne niekoho konkretneho kto ma pekny zivot iba vdaka tomu ze hento vystudoval? Aka je tvoja idealna predstava o tvojej ekonomickej aktivite po skole?
Davaj bacha nech neurobis chybu co ta bude nicit cely zivot.

petronelag
Včera o 18:50

Toto je škola s fakultami na dramatické umenie (napr. divadlo, film, herectvo), muzické umenie(hra na hud.nástroje, dirigovanie) alebo na výtvarné umenie (maľba, grafika, sochárstvo a pod.), je tam aj odbor,ktorý sa venuje umelej inteligencii. Tam sa neštudujú len dejiny umenia, len skúšky testy sa robia z všeobecno-kultúrneho prehľadu, dejín umenia. Tam je najdôležitejšie, aký má talent, príp už aj zdokonalený v ZUŠ.

anonym_6d07a3
Dnes o 12:02

@laborant123 napis aký odbor plánuješ študovať. S prvým komentom súhlasím. Musíš byt super talent a mat aj šťastie aby si sa uplatnila. Nemožné to ale nie je. Jeden absolvent herectva hral v Dunaji a tancoval v Lets dance...