Štúdium v 29. rokoch
Oplati sa podla vas este studovat ? Ak chcem externe to mam na 7 rokov to je dost vela. Hovorim o pedagogickej
môj muž doštudoval tento rok, má 52 r., síce nie prvý diplom, ale študovať sa dá celý život
v 36 budeš mať pred sebou ešte 30 rokov roboty než pôjdeš do dôchodku 😀
@zuzanka.zuzu no to je tiez pravda 😀🤦
Nikdy nie je neskoro, smelo do toho 🤗
co chces studovat 7 rokov?? skolka ti staci 3r bc skoncit. ak das mgr tak 5r a mozes ucit aj v skole... ja mam takmer 50 a studujem pedagogiku takze da sa to aj vo vyssom veku ak chces danu profesiu vykonavat
Teraz nastupujem na VŠ, mám 46 rokov, odbor Predškolská a elementárna pedagogika. Pomaturitné dvojročné štúdium na SOŠPg som skončila pred dvomi rokmi. Popri práci v MŠ, deťoch, domácnosti....všetko sa dá, len treba chcieť. VŠ štúdium je už skrátené na 3 roky Bc. a 2 roky Mgr....tak, ako to už bolo aj dávnejšie.
Mam 30 a tiez si chcem este dokoncit vs ;D ...nie si stara..
A ešte dodám, že čisto do MŠ a ŠKD ti stačí aj pedagogicke pomaturitne, nemusíš ísť ani na VŠ, ale bola by si v nižšej platovej triede.
Robiť budeme do 65 - 67 takže času máš dosť..
ak by ste potrebovali KOMPLET SPRACOVANÉ materiály: úlohy, PH a ukončenie predmetov z Bc. externe/ denne (je to podobné) Z ODBORU predškolská a element.ped.) - UKONČENIE studia min.rok , kludne ma kontaktujte do správy a dohodneme sa 🙂 /UNIPO/

A co chceš potom robiť? V akej oblasti? Stoji to za roky štúdia?