Štúdium v tridsiatke
Aký máte názor na štúdium VŠ v tridsiatke? Ja som bola hlúpa v mladosti a bohužiaľ tie stratené roky už nikdy nevrátim. Chcela by som si urobiť školu, ale neviem či už pre mňa nie je príliš neskoro.
Že áno. Treba skúsiť. Ak nemáš žiadne závažné prekážky, tak choď do toho. Keď sa ti štúdium podarí, budeš mať 35, kľudne môžeš pracovať ako zdravotná sestra ďalších 20 rokov 😉. Rátaj len s tým, že učenie nebude až také ľahké, ako by pre teba možno bolo predtým, ale ak sa zatneš, verím, že sa podarí, držím ti veľmi palce!
Kamarátkina mama si robí maturitu v 47 rokoch takže nikdy nie je neskoro😅. Tak isto mamina kamarátka ma po 40 tke a robí si VŠ aby mohla byť vrchná sestra.
Na farmácii v Brne je jeden študent čo mám nad 55 rokov asi tak 58 alebo 59 študuje farmáciu
@anonym Áno, pracuje v ambulancii 😊
Ja, idem v 40-ke. 🙃🙃🙃😀😀😀
Na vysokú chodia aj starší, ale zakaždým externe. Uplne bez problémov. Môžeš ísť na internát a nájsť si mladšieho frajera 😉 😂
studium je vo vyssom veku podla mna este dolezitejsie ako v mladom, nech mozog nezlenivie a neosprostie, mam 32 , ved poznate to :D, Ja tiez chcem ist denne studovat zdravotnicky obor radiolog. technika a mam z toho stresy, ze ci nemam uz vela rokov, tieto reakcie ma povzbudili urcite si dam prihlasky

v tridsiatke vobec nie je neskoro....kludne chod studovat.