icon

Študovali ste niekto Pedagogické minimum(DPŠ) v Ružomberku?

kaitlin3
3. feb 2020

Ahojte,

študoval tu niekto v Ružomberku pedagogické minimum? Ak áno, mala by som pár otázok. Ďakujem 🙂

Strana
z4
monika_em
13. máj 2024

@omesta Ahoj prosím ťa, mohla by si napísať viac k DPŠ na CCV KU? Ako často za semester máš prednášky ? Si v ktorom ročníku- semestri/ základ. module? Koľko máš predmetov? Aký je systém , keď sa potrebuješ dostať k nej.info, sú učitelia ochotní/ pružní alebo sú to staré štruktúry ? Ste ako študenti včas informovaný o priebehu výuky, skúškach a pod.?

Budeš pokračovať na Rozš.štúdium tu na KU? Je prosím v 2.roč. DPŠ uz Didaktika konkrétného predmetu (z toho z ktorého máš vysokoš.diplom) alebo ešte ďalšie predmety? Ako sa ukoncuju prvé dva semestre? Zav.pracou a aj skúškou pred komisiou ? A ako ďalšie dva semestre? Ak si v 2.roc.,ake ste mali predmety? Ďakujem mockát.

omesta
13. máj 2024

@nikka232 ahoj áno kľudne sa opýtaj

omesta
13. máj 2024

@monika_em ahoj tak ja už teraz končím 2 ročník odbor učiteľ. V ročníku sme mali pedelku a táto všetko vybavovala. Myslím že problém nebol s ničím. Vyučovanie bolo jeden týždeň vkuse a potom skúšky. Prvý ročník sa konci prácou a záverečným skúškami a to iiste aj druhý ročník. Aj prvý aj druhý ročník skúškami pred komisiou.

monika_em
14. máj 2024

@omesta Ďakujem. Mám ešte prosím dotazy: Končíš odbor Učiteľ pre 1.stupeň ZŠ?
Asi preklep ,, pedelku"... myslíš nejakého lektora??
V tomto 2.ročníku si mala iba Didaktiku konkrétného predmetu, z ktorého máš aj diplom ( z predch.vysokoškolského štúdia)? Alebo si mala aj ešte iné predmety? Teraz v 2.rocniku ste mali vyučovanie mali ako často? Tiež jeden celý tyzden za semester?
Tému na záverečnú prácu si môžeš vybrať ty zo stanovených okruhov? A teda je vlastná, ale z daných okruhov?
Ideš pokračovať na Rozširujúce vzdelávanie kde si vyberáš odbor:učiteľ/ vychovávateľ/ a iné ?
Koľko vás bolo asi v ročníku?
Akí sú tam učitelia, progresívni alebo nie?
Ďakujem za odpovede.

petkajojko
22. máj 2024

@omesta mam o dva týždne záverečné skúšky viete mi prosim napisat aké to bolo? Boli moc prísni? Či sa mám veľmi tomu venovat alwbo čo poradíte ? A čo sa týka obhajoby ako to prebieha? Môžem mat pracu pri sebe? Veľa sa pýtajú? Budem vám moc vďačná 🙂

kracunovcee
Autor odpoveď zmazal
kracunovcee
19. jún 2024

Dobrý deň. Je tu niekto kto študoval, prípadne teraz študuje rozšírujúci modul Dpš pre vychovávateľov v Ružomberku? Potrebovala by som s niečím poradiť.

zahrada99
10. sep 2024

Prosím vás, má niekto vypracované tézy k záverečnej skuške, nejaké materiály ? Bola by som vďačna

zahrada99
10. sep 2024

@petkajojko prosím vás máte materiály na skúšky? Vypracované tézy...

petra192777
12. apr 2025

@omesta dobrý deň chodili ste na dpš do Ružomberka?

omesta
14. apr 2025

@petra192777 Dobrý večer áno chodila som na DPŠ do Ružomberku.

gionella
29. máj 2025
@omesta

@petra192777 Dobrý večer áno chodila som na DPŠ do Ružomberku.

@omesta ahoj písala som ti správu 🙂 Budem veľmi vďačná ak si najdes chvíľku na odpoved. Ďakujem ❤️

omesta
29. máj 2025
@petkajojko

@omesta mam o dva týždne záverečné skúšky viete mi prosim napisat aké to bolo? Boli moc prísni? Či sa mám veľmi tomu venovat alwbo čo poradíte ? A čo sa týka obhajoby ako to prebieha? Môžem mat pracu pri sebe? Veľa sa pýtajú? Budem vám moc vďačná 🙂

@petkajojko dobrý večer bolo to úplne v pohode dalo sato zvládnuť myslím si, že všetci spravili držím palce. Pekný večer

gionella
30. máj 2025
@omesta

@petkajojko dobrý večer bolo to úplne v pohode dalo sato zvládnuť myslím si, že všetci spravili držím palce. Pekný večer

@omesta ahoj prosím ta to blokové vyučovanie v ten daný týždeň cca od ktorej do ktorej každý deň bolo? Ďakujem

januskaf
4. jún 2025

kto ste studovali 2. rocnik DPS ucitel, kolko skusok ste mali v 1. semestri a kolko v 2. semestri? Ako prebiehala prax kolko toho trebala? a hlavne kedy🙂 a tiez praca...velka s vyskumom? Lebo vraj uz to idu menit ze iba 10 stran napisat. Dakujem

nikolka321
30. jún 2025
@omesta

@omesta ahoj môžem sa prosím ťa opýtať na viac info ohľadom DPŠ v RK?
Ako prebiehalo vyučovanie v 1. Ročníku zákl. modul prosím ťa? Všimla som si že týždeň je vyučovanie v zimnom a týždeň v letnom semestri... A potom sú ešte nejaké online prednášky cez víkend? Alebo? Ďakujem 🙂

ajka92
9. júl 2025
@omesta

@monika_em ahoj tak ja už teraz končím 2 ročník odbor učiteľ. V ročníku sme mali pedelku a táto všetko vybavovala. Myslím že problém nebol s ničím. Vyučovanie bolo jeden týždeň vkuse a potom skúšky. Prvý ročník sa konci prácou a záverečným skúškami a to iiste aj druhý ročník. Aj prvý aj druhý ročník skúškami pred komisiou.

@omesta môžem sa prosím opýtať pár info ohľadne štúdia v RK? Ďakujem

anonym_46f3fb
9. júl 2025
Strana
z4