Trápim sa na vysokej škole
Ahojte, takto krásne sa idem semto stažovať. Som študentkou na vysokej škole, prvý ročník… tá škola je pre mna peklo.. nedokazem sa sustredit na hodinach pretoze k nej mam neskutocny odpor… neznasam ju tak strasne velmi a seba tiez za to, ze som bola taka sprosta a sla som tam… skola mi pride narocna, aj ked podla velkej vacsiny nie je, mozno preto lebo ich to baví. Nedokazem prekusit to, ze je to nieco co ma vobec nelaka robit v buducnosti… a pri tom mi o tej skole boli hovorene same chvály… takze mám v plane podat prihlasku na inú skolu (kde su potrebne talentove skusky) nebudem mat s nimi problém, ale strach ze ma tam nevezmú je velky… potrebujem sa tam dostat inak budem musiet trpiet tie 3x roky niekde xy kilometrov od domova a navyse na skole ktora je pre mna stratou casu…navyse teraz som dostala prilezitost pracovat vo firme ako 3d grafik… som neskutocne na nervy z toho mam pocit ze na to nemam a ze odomna budu ocakavat neskutocne narocne veci a nakoniec ma aj tak vyhodia… mam problem pozerat chat konverzacie mojich kolegov a sefa lebo sa bojim dalsej prace z ktorej budem neskutocne stresovat… ked som neplakala dnes zo stresu asi 5x tak ani raz…. Neviem na co sa mam sustredit ci na skolu a zadania co mám robit ci sa mam pripravovat na talentovky alebo mam davat prve miesto práci ktora je zatial remote… zaroven som znechutena a vystresovana z kazdej moznosti…. Najradsej by som sekla s tou pracou a nejako presla prvym semestrom na skole… a ptm podla toho ci ma zoberu alebo nie (vo februari by som mala mat vysledky) uvidim ci budem pokracovat alebo sa v ten den zbalím a pojdem domov pretoze sa mi neoplati tam ostat ked budem vediet ze v septembri prestupujem… pls baby potrebujem pomoc… slova utechy … prefackanie alebo nieco..
@miriam11 Je to tak, že po 18-tich rokoch začína dospelosť a každý krok si treba premyslieť, napr. aj VŠ, nie ísť na odbor, ktorý sa nehodí, príp. prostredie a spolužiaci sú nie podľa predstáv (to ani inde nebudú) a potom najjednoduchšie riešenie je odísť. Na novej škole budú tak isto problémy, ktoré bude treba riešiť. Takýmito nepremyslenými rozhodnutiami sa stráca čas, peniaze atď.

@monca34 nechcem sa strasit ale dostat sa na fakultu umenti TUKE je neskutocne tazke. Mam kamosku co to skusala roky a nakoniec to vzdala. Vraj to tam funguje po znamosti. Bolo 7 rokov dozadu, mozno sa nieco zmenilo.